Πέθανε και ο δεύτερος γιος του Nick Cave σε ηλικία 30 ετών
Music

Πέθανε και ο δεύτερος γιος του Nick Cave σε ηλικία 30 ετών

Νέα τραγωδία για τον Nick Cave, αφού ο δεύτερος γιος του Jethro Lazenby, πέθανε σε ηλικία 30 ετών, όπως ανακοίνωσε,  σήμερα ο ίδιος ο μουσικός. «Με μεγάλη λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, έφυγε από τη ζωή. Θα ήμασταν ευγνώμονες εφόσον δείξετε διακριτικότητα» τόνισε.

Ο θάνατος του γιού του εμβληματικού μουσικού, έρχεται λιγότερο από επτά χρόνια αφότου ο άλλος γιος του, ο Άρθουρ, σκοτώθηκε σε ηλικία 15 ετών πέφτοντας από έναν γκρεμό στο Μπράιτον.

Ο Jethro γεννήθηκε στη Μελβούρνη το 1991 και έμαθε ότι ο Κέιβ ήταν ο πατέρας του οκτώ ετών. Ήταν μοντέλο και στο παρελθόν είχε δοκιμάσει την τύχη του και στην υποκριτική, με ρόλους στο «Corroboree» του 2007 και στο «My Little Princess» του 2011. Πρόσφατα είχε εργαστεί και ως φωτογράφος.

Ο Jethro φυλακίστηκε τον Απρίλιο αφού ομολόγησε την ενοχή του για τη βίαιη επίθεση στη μητέρα του. Ο δικηγόρος του, Sean Ghattas, είχε υποστηρίξει στον δικαστή ότι είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και αυτό επηρέασε την κρίση του.

Ο Jethro ξεκίνησε καριέρα ως μοντέλο και άρχισε να ασχολείται με τον χώρο αυτόν. Ανιχνευτής ταλέντων τον εντόπισε στη Μελβούρνη και περπάτησε για μία σειρά από σχεδιαστές κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας στο Μιλάνο.

Επίσης, είχε ασχοληθεί με την υποκριτική, παίζοντας στο «Corroboree» το 2007 και στο «My Little Princess» το 2011. Η μητέρα του, Beau, ισχυρίστηκε στο παρελθόν ότι ο γιος της δεν είχε γνωρίσει τον Nick Cave μέχρι τα επτά του χρόνια.

Ο Nick Cave έχει δύο γιους: τον 30χρονο Λουκ, από τον πρώτο του γάμο με τη Βιβιάν Καρνέιρο και τον 21χρονο Ερλ, από τον γάμο του με τη Σούζι.


Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Κράξιμο Mustaine σε σεκιουριτά την ώρα της συναυλίας των Megadeth

Σε καταφύγιο της Ουκρανίας έπαιξαν ο Bono και ο Edge των U2

House of the Dragon: Ο πρώτος δράκος σκάει μύτη στο νέο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: