Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας ο τεχνικός κιθάρας των Animals As Leaders
Music

Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας ο τεχνικός κιθάρας των Animals As Leaders

Την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια συναυλίας των Counterparts, άφησε ο Dave Cohen, που εργαζόταν ως τεχνικός κιθάρας στους Animals as Leaders. To περιστατικό ήρθε αρχικά στη δημοσιότητα, από έναν αυτόπτη μάρτυρα, που μοιράστηκε την απάντηση που του έστειλαν από το κλαμπ σε ερώτηση που τους έκανε για την κατάσταση του Cohen.

«Όσο για το τι συνέβη. Δέχτηκε αγκωνιά στο πρόσωπο, έχασε τις αισθήσεις του και δεν επανήλθε ποτέ. Το ιατρικό προσωπικό έκανε ό,τι μπορούσε, έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρησιμοποίησαν απινιδωτές, αφού έπαθε επιληπτική κρίση. Ήταν πολύ λυπηρό να το δεις. RIP, προσευχές στους φίλους και την οικογένειά του» ήταν το μήνυμα.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσαν αργότερα και οι Animals as Leaders: «Χθες το βράδυ ζήσαμε ένα κομμάτι της ζωής που κανένας από εμάς δεν περιμένει με ανυπομονησία, τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας φίλου και τεχνικού κιθάρας Dave Cohen. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, αγαπητός από όλους όσοι τον γνώρισαν. Ήταν ένα σοφό και συγκεντρωμένο ον. Ένας αληθινός άνθρωπος που μας προσέφερε έμπνευση. Είμαστε ευγνώμονες για τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε με τον Dave. Τα συλλυπητήρια μας εκφράζονται στους φίλους και την οικογένειά του. Μια ψυχή χάθηκε αλλά δεν ξεχνιέται ποτέ».

Τρομερά δυσάρεστο περιστατικό και μας βάζει να σκεφτόμαστε πόσο πολύτιμες είναι οι στιγμές. Προσοχή παιδιά, προσοχή.



Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα το 2024!

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction

To trailer για τη σειρά της Ahsoka μας βουτάει ξανά στον κόσμο του Star Wars

Οι Tenacious D εμπνεύστηκαν το Tribute από τους Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ