Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα το 2024!
Music

Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα το 2024!

Update: Η άφιξη των Coldplay στην Ελλάδα είναι πλέον και επίσημη, αφού όπως ανακοινώθηκε θα παίξουν στο ΟΑΚΑ στις 8 Ιουνίου. Λεπτομέρειες εδώ.

Αυτό είναι το αρχικό κείμενο: Mόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί ότι οι Coldplay έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2024. Λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμα, αλλά δεν θα αργήσουμε να μάθουμε περισσότερα, αφού στις 20 Ιουλίου και αφού ολοκληρωθεί αυτό το σκέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας θα γίνει η ανακοίνωση το 2024.

Τα στοιχεία που δείχνουν Ελλάδα, ήρθαν από ένα βίντεο που προβλήθηκε στις οθόνες της εμφάνισης τους στο Άμστερνταμ και ανάμεσα στις σημαίες υπάρχει και η ελληνική. Το δεύτερο εξίσου σημαντικό στοιχείο, είναι η δημοσίευση στο instagram της Fronstage (που από κοινού με την High Priority φέρνουν φέτος τους Guns ‘N Roses).

Δείχνει… έναν εξωγήινο έξω από την Βουλή στο Σύνταγμα και όχι μόνο, που κρατάει μία ταμπέλα με το hashtag #MOTSWT (Music of the Spheres World Tour), προαναγγέλλοντας ανακοίνωση για την Πέμπτη.

Εκτός από την Ελλάδα, οι χώρες που αναμένεται να περιλαμβάνει η περιοδεία είναι: Ρουμανία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Φινλανδία, Αυστρία και Ιρλανδία και λογικά πάμε για το επόμενο καλοκαίρι. Περισσότερα την Πέμπτη λοιπόν.


Τι ώρα βγαίνουν στη σκηνή οι Arctic Monkeys

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction

To trailer για τη σειρά της Ahsoka μας βουτάει ξανά στον κόσμο του Star Wars

Οι Tenacious D εμπνεύστηκαν το Tribute από τους Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: