Πέταξαν καπνογόνο πάνω στη σκηνή σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Roxx |
καπνογόνο

Ένα καπνογόνο που κάποιος έριξε πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Θανάση Παπακωνσταντίνου στα Μάταλα, έγινε αφορμή για να σχολιάσει το θέμα με τα καπνογόνα τόσο ο ίδιος ο τραγουδοποιός, αλλά και ένας από τους μουσικούς τους.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου προειδοποιεί ότι αυτή η ιστορία πρέπει να σταματήσει άμεσα πριν συμβεί κάποιο ατύχημα, ενώ ο Δημήτρης Μυστακίδης, σε πιο έντονο ύφος, χαρακτηρίζει «μ@λακα» αυτόν που το πέταξε, αλλά και όσους δεν τον σταμάτησαν, ενώ προειδοποίησε ότι σε αντίστοιχο περιστατικό θα σταματήσει η συναυλία.Αυτό ήταν το μήνυμα του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα. Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου. Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα».

Και εδώ τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Μυστακίδης: 


Κίνηση που αλλάζει τον κόσμο του streaming από HBO και Netflix

Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πουλήθηκαν για… ψίχουλα

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ