Πέντε λόγοι που η πρεμιέρα του Release Athens δεν χάνεται!
Music

Πέντε λόγοι που η πρεμιέρα του Release Athens δεν χάνεται!

Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί του φέρνει και την αγαπημένη μας συνήθεια, τις βόλτες στην Πλατεία Νερού για το Release Athens, που καθιερώθηκε και κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Η φετινή διοργάνωση θα μας προσφέρει 14 ημέρες μουσικής μέσα στον Ιούνιο αλλά και τον Ιούλιο με τη μεγάλη πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου.

Και αν ακόμα το σκέφτεστε, εμείς είμαστε εδώ για να σας πείσουμε ότι όταν ανοίξει η αυλαία πρέπει να είσαστε εκεί! Γιατί; Ακολουθούν όλες οι απαντήσεις.

-Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια. Δεν χρειάζεστε εμάς για να σας πούμε πόσο μεγάλη υπόθεση αποτελεί αυτή η άφιξη. Οι Σουηδοί είναι ίσως το μοναδικό ευρωπαϊκό συγκρότημα που μεγαλούργησε στα 90’s (και όχι μόνο) και δεν έκανε δεύτερο σπίτι του την Ελλάδα στα χρόνια που ακολούθησαν.

Η μοναδική τους συναυλία στη χώρα μας ήταν το καλοκαίρι του 2000 και φυσικά από τότε ακολούθησαν μία τεράστια πορεία που επηρέασε δεκάδες συγκρότημα που μεγαλουργούν στις μέρες μας. Ήταν να μας έρθουν άλλες δύο φορές αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους, αυτό δεν συνέβη, όμως τώρα τίποτα δεν τους σταματά και θα ανέβουν στη σκηνή του Release Athens στις 7 Ιουνίου.

-Πάμε τώρα στους Nightwish που θα αποτελέσουν τους headliners της ημέρας. Και στη δική τους περίπτωση τα χρόνια που έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ήρθαν στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά. 15 για την ακρίβεια κάτι που μεταφράζεται ως η πρώτη φορά που μας έρχονται με την Floor Jansen.

Και ίσως να είναι και η μοναδική μας ευκαιρία να τους δούμε ζωντανά, αφού πριν λίγο καιρό ανακοίνωσαν ότι αυτές οι συναυλίες του Ιουνίου θα είναι και οι τελευταίες τους για πολύ καιρό, αφού δεν θα περιοδεύσουν για το επόμενο άλμπουμ τους και το συναυλιακό τους μέλλον είναι αβέβαιο.

– Ξανά στους In Flames, αφού αν δεν σαν έφτανε η επιστροφή τους μετά από τόσα χρόνια, υπάρχει το μπόνους της καταπληκτικής νέας τους δουλειάς. Το Foregone είναι σίγουρα η καλύτερη δουλειά τους εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια με μερική επιστροφή στο μελωδικό Death Metal, ενώ τα τραγούδια που βάζουν από αυτό στο setlist τους είναι και τα καλύτερα του άλμπουμ.

-Τις φεστιβαλικές δραστηριότητες της ημέρας θα ανοίξουν οι δικοί μας Elysion και θα ακολουθήσουν οι Insomnium που έχουν το δικό τους φανατικό κοινό και έχουν και πολύ καλό νέο άλμπουμ.

-Η πρεμιέρα του φεστιβάλ αποτελεί από μόνη της ένα μεγάλο γεγονός για το συναυλιακό καλοκαίρι στη χώρα μας. Ο χώρος είναι καταπληκτικός και το ξέρουμε. Η διοργάνωση κάθε χρόνο είναι καταπληκτική και το ξέρουμε. Οπότε θα είμαστε εκεί όταν θα ανοίξει η αυλαία και καλό καλοκαίρι να έχουμε.



Αυτή είναι η δεκάλεπτη κορύφωση από το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Διπλή καταιγιστική επιστροφή από τους Code Orange

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ