Ο Paul Di Anno θεωρεί κακή τη διασκευή των Ghost στο Phantom of the Opera
Music

Ο Paul Di Anno θεωρεί κακή τη διασκευή των Ghost στο Phantom of the Opera

Οι Ghost κυκλοφόρησαν το νέο τους EP που αποτελείται αποκλειστικά από διασκευές και ανάμεσα τους είναι μία στο Phantom of the Opera των Iron Maiden. Φυσικά το τραγούδι προέρχεται από την εποχή του Paul Di Anno στους Maiden, έτσι η γνώμη του τραγουδιστή έχει ένα ενδιαφέρον.

Με ποστάρισμα του στο Facebook (που έσβησε λίγη ώρα αργότερα), ο Di Anno έκανε σαφές ότι δεν του άρεσε καθόλου. «Όλοι ρωτάνε την άποψη μου για τη διασκευή των Ghost στο Phantom of the Opera. Όχι ότι έχει σημασία βέβαια, αλλά είναι άθλια (σ.σ. για την ακρίβεια έγραψε f@cking sucks)».

Μιλώντας για τη διασκευή, ο Tobias Forge τόνισε ότι πήρε την άδεια του Steve Harris για να αλλάξει λίγο τους στίχους.

«Αυτό είναι μάλλον το τραγούδι στο EP που τουλάχιστον μουσικά, είναι πιο πιστό στο πρωτότυπο. Όσον αφορά στους στίχους, πήρα το «ok» από τον Steve Harris για να τους αλλάξω λίγο, γιατί ο χαρακτήρας Papa πρέπει να είναι, σε αυτήν την περίπτωση, ο χαρακτήρας του Φαντάσματος. Ενώ στο πρωτότυπο, με τον τρόπο που το τραγουδά ο Paul Di’Anno, κάνει εναλλαγές ανάμεσα στο να είναι η Christine και το Φάντασμα και μετά ως τρίτο πρόσωπο.

Έτσι, οι αρχικοί στίχοι είναι λίγο μπερδεμένοι, κάτι που δεν είχα προσέξει πριν, παρά το γεγονός ότι έχω ακούσει το τραγούδι των Iron Maiden πολλές, πολλές φορές. Όταν αρχίζεις να αναλύεις αυτά τα τραγούδια, τα ακούς με διαφορετικό τρόπο».


Οι πρώτοι στίχοι του Cobain για το Smells Like Teen Spirit

To νέο τραγούδι των Foo Fighters μας έκανε κομματάκια

Ο Tobias Forge για όλες τις νέες διασκευές των Ghost

Το άλμπουμ που παραλίγο να διαλύσει τους Parkway Drive αλλά τελικά τους έσωσε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ