Parkway Drive: Ακούστε το νέο τραγούδι τους
Music

Parkway Drive: Ακούστε το νέο τραγούδι τους

Μπορεί να μας ανησυχήσαν με την ακύρωση της περιοδείας τους, όμως οι Parkway Drive είναι ξανά εδώ και με νέο υλικό. Το πρωί της Τρίτης το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο Glitch που συνοδεύεται και από βίντεο.

Το τραγούδι τους βρίσκει να εξερευνούν πιο nu-metal μονοπάτια, κάτι που ίσως να κακοφανεί στους πιστούς στο metalcore οπαδούς τους, όμως είναι πιασάρικο και φτιαγμένο για τα μεγάλα κοινά που μαζεύουν πλέον στις συναυλίες τους.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Parkway Drive με τίτλο Reverence κυκλοφόρησε το 2018 και λογικά το επόμενο διάστημα θα έχουμε νέα για το επόμενο δισκογραφικό βήμα τους. Όπως ανακοίνωσαν στα μέσα Μαΐου, η ακύρωση της περιοδείας τους, ήταν η πιο σωστή απόφαση για να αντιμετωπίσουν θέματα μέσα στη μπάντα, μετά από 17 χρόνια ασταμάτητων συναυλιών, ενώ τόνισαν ότι είναι εδώ πλέον για να μείνουν. Τον Οκτώβριο πάντως θα κάνουν ευρωπαϊκή περιοδεία και θα έχουν μαζί τους, While she Sleeps και Lorna Shore.


Έρχεται ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury!

Sandman: Έρχεται στο Netflix στις 5 Αυγούστου 

Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ