Παράταση στο ωράριο του Ηλεκτρικού λόγω Ghost στο AthensRocks
Music

Παράταση στο ωράριο του Ηλεκτρικού λόγω Ghost στο AthensRocks

Λίγες ώρες απέμειναν για την μεγάλη επιστροφή των Ghost στη χώρα μας, στο πλαίσιο του AthensRocks που θα πραγματοποιηθεί φέτος στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ. Οι ώρες εμφάνισης έχουν ήδη ανακοινωθεί με τους Ghost να ολοκληρώνουν το σόου τους στις 23.00 το βράδυ και τον σταθμό Ειρήνη του Ηλεκτρικού να απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα για την αναχώρηση του κοινού που δεν θα φτάσει μέχρι εκεί με αυτοκίνητο.

Όπως ανακοινώθηκε όμως, θα υπάρξει και παράταση στα δρομολόγια κατά περίπου μία ώρα, έτσι ο τελευταίος συρμός θα αναχωρήσει από τον σταθμό Ειρήνη στις 00.55. Δεν χρειάζεται οπότε να τρέξετε για να προλάβετε.

Αναλυτικά στον πίνακα τα έξτρα δρομολόγια όπως διαμορφώνονται για το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, τo πιο δυνατό μουσικό φεστιβάλ της πόλης φοράει τη ροκ φορεσιά του κι ανεβάζει τα ντεσιμπέλ στο ΟΑΚΑ, αφήνοντας στους Ghost τον ρόλο του καλύτερου δυνατού οικοδεσπότη.

Οι καθηλωτικοί Ghost του Papa Emeritus IV και των Nameless Ghouls έρχονται για να μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται το δημοφιλέστερο metal συγκρότημα των τελευταίων ετών. Με τον χαρισματικό Tobias Forge στο τιμόνι, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχουν καταφέρει με το σπαθί τους να γίνουν το πιο πολυσυζητημένο συγκρότημα της hard rock/metal σκηνής.

Μαζί τους:

Rotting Christ
Το σημαντικότερο ελληνικό metal συγκρότημα όλων των εποχών με ένα set list βγαλμένο από τα όνειρα των χιλιάδων οπαδών τους.

Candlemass
Οι προπάτορες του doom metal υπόσχονται ένα αξέχαστο Live ενώ η επιστροφή του Johan Längqvist στα φωνητικά, γυρίζει το χρόνο πίσω στην κυκλοφορία του μνημειώδους Epicus Doomicus.

Typhus
Ένα από τα πιο ανερχόμενα συγκροτήματα της εγχώριας metal σκηνής με thrash/speed επιρροές από Megadeth, Testament και Annihilator θα ανοίξουν το φετινό AthensRocks κι είναι βέβαιο ότι θα σε συναρπάσουν.

Doors Open 16:00

Typhus | 17:30-18:00
Candlemass | 18:30-19:30
Rotting Christ | 20:00-21:00
GΗOST | 21:30-23:00


Κίνηση που αλλάζει τον κόσμο του streaming από HBO και Netflix

Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πουλήθηκαν για… ψίχουλα

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ