Παίζει σόλο πάνω στο φέρετρο ο κιθαρίστας των Maneskin στο νέο τους βίντεο;
Music

Παίζει σόλο πάνω στο φέρετρο ο κιθαρίστας των Maneskin στο νέο τους βίντεο;

Αν κάποιος σου πει τις λέξεις «ροκ βίντεο» και «κηδεία» τότε το μυαλό σου πάει κατευθείαν στο November Rain των Guns ‘N Roses. Σε αυτή την περίπτωση το «Mandela Effect» είναι σε πλήρη δράση, αφού αν ρωτήσεις δέκα ανθρώπους, οι εννέα θα σου πουν ότι ο Slash παίζει το σόλο του πάνω σε φέρετρο. Δεν είναι έτσι όμως αφού ο Slash ΔΕΝ κάνει το σόλο πάνω στο φέρετρο, αλλά μόνο έξω από την εκκλησία και πάνω στο πιάνο που παίζει ο Axl Rose.

Αυτός που όντως παίζει το solo πάνω σε φέρετρο, είναι ο Synyster Gates στο βίντεο των Avenged Sevenfond για το Seize the Day, που είναι σαφώς επηρεασμένο από το November Rain, με τη μπάντα εκείνη την εποχή να περνάει μία «Guns» φάση και τον κιθαρίστα να φοράει παρόμοιο καπέλο με αυτό του Slash.

Αυτή είναι μία μεγάλη εισαγωγή για να σας πούμε ότι το νέο βίντεο των Maneskin εξελίσσεται σε μία κηδεία. Όταν πατήσαμε το play και είδαμε το σκηνικό και σε συνδυασμό με το ότι το τραγούδι έχει έναν ωραιότατο σόλο προς το τέλος, θεωρήσαμε δεδομένο ότι ο κιθαρίστας θα ανέβει πάνω στο φέρετρο για να το παίξει. Πέσαμε έξω, αλλά αυτός που πέφτει μέσα (στον τάφο) είναι ο τραγουδιστής της μπάντας, Damiano David.

Α! Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι το τραγούδι λέγεται The Loneliest και αποτελεί ένα ακόμα ξεχωριστό single που θα οδηγήσει λογικά σε άλμπουμ το 2023, για τη μπάντα που γνωρίζει εξωπραγματική επιτυχία σε Ευρώπη και Αμερική.


Μία σημαντική στιγμή στο House of the Dragon συνέβη κατά λάθος

Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: