Ozzy και Iommi ξανά μαζί στη σκηνή για το Paranoid!
Music

Ozzy και Iommi ξανά μαζί στη σκηνή για το Paranoid!

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία, o Ozzy ανέβηκε ξανά στη σκηνή το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τον Tony Iommi, στην τελετή λήξης των αγώνων κοινοπολιτείας που πραγματοποιήθηκαν στο Μπέρμιγχαμ.

Έχοντας μαζί τους τον Adam Wakeman (μπάσο) και τον Tommy Clufetos (ντραμς), έπαιξαν το Paranoid μπροστά σε 30.000 θεατές, στην πόλη που γέννησε τους Black Sabbath και το Heavy Metal.

O Ozzy που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας παρέμεινε σταθερός στη θέση, χωρίς να χάσει την ευκαιρία να κουνηθεί αρκετά, αν και ήταν εμφανής η βοήθεια που είχε από τα backing tracks. Ήταν σίγουρα μία ιστορική στιγμή γιατί κανένας δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να ανέβει ξανά στη σκηνή.

Η περιοδεία του έχει ήδη αναβληθεί πολλές φορές και τώρα έχει μεταφερθεί για το 2023. Ο Οzzy συνεργάζεται με τον Tony Iommi σε δύο τραγούδια και στο νέο του άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο.

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ