Έτοιμο το νέο άλμπουμ του Ozzy
Music

Έτοιμο το νέο άλμπουμ του Ozzy

Δύο χρόνια μετά το Ordinary Man, o Ozzy Osbourne έχει έτοιμο το νέο του άλμπουμ και αναμένεται σύντομα να έχουμε όλες τις πληροφορίες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να σας πω ότι ολοκλήρωσα το νέο μου άλμπουμ αυτή την εβδομάδα και το παρέδωσα στην εταιρεία μου. Θα μοιραστώ μαζί σας λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και την κυκλοφορία του τις επόμενες εβδομάδες» ήταν η δήλωση του μέσω των Social Media.

Ο Andrew Watt ανέλαβε και πάλι την παραγωγή του άλμπουμ παίζει κιθάρα και έχει συγκεντρώσει μία all-star μπάντα που θα συνοδεύει τον Ozzy. O Robert Trujillo των Metallica και ο Duff McKagan θα είναι στο μπάσο, στα ντραμς ο Chad Smith ενώ είχε ακουστεί ότι συμμετέχει και ο Taylor Hawkins που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, αλλά περιμένουμε επίσημη ενημέρωση.

Guest εμφανίσεις στο άλμπουμ θα κάνουν ο Tonny Iommi και ο Zakk Wylde αλλά και οι Eric Clapton, Jeff Beck,  Josh Homme (Queens Of The Stone Age) και Mike McCready (Pearl Jam).

Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!

Machine Head: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Red Hot Chili Peppers: Διπλός θρίαμβος στα charts


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ