Machine Head: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ
Music

Machine Head: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ

Τέσσερα χρόνια μετά το Catharsis που αποτέλεσε σημείο καμπής στην ιστορία της μπάντας, οι Machine Head είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα τους. Με ανανεωμένο line up και τους Wacław Kiełtyka και Matt Alston να αποτελούν πλέον σταθερά μέλη σε κιθάρα και ντραμς αντίστοιχα, ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ.

Ο τίτλος του είναι Of Kingdom and Crown, θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου και περιλαμβάνει συνολικά 13 τραγούδια, ενώ τρία από αυτά τα έχουμε ήδη ακούσει από το 2021. Μαζί με τις πληροφορίες είχαμε και την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου single που έχει τίτλο Choke in the Ashes of Your Hate και αποτελεί μία επιστροφή στις μέρες του Blackening ηχητικά.

Ο Robb Flynn μας έχει ήδη προετοιμάσει για ένα από τα πιο heavy άλμπουμ της μπάντας, ενώ στη δήλωση του τονίζει ότι το concept είναι επηρεασμένο από το Attack on Titan με δύο χαρακτήρες που έχουν τα ονόματα Ares και Eros να παίζουν κεντρικό ρόλο στην ιστορία.

«Χάρη στους δύο έφηβους γιους μου, η οικογένεια μου έχει παθιαστεί με τη γιαπωνέζικη anime σειρά Attack on Titan. To concept του άλμπουμ είναι ελαφρώς εμπνευσμένο από τη σειρά υπό την έννοια ότι στην ιστορία δεν υπάρχει καλός και κακός αλλά και οι δύο χαρακτήρες πιστεύουν ότι κάνουν το σωστό. Και οι δύο καταλήγουν σε πράξεις βίαιες και κακές. Το τραγούδι που ανοίγει τον δίσκο είναι στην ουσία το origin story του πρώτου χαρακτήρα» ανέφερε για το νέο άλμπουμ ο Robb Flynn

Οι Machine Head θα βγουν σε παγκόσμια περιοδεία μαζί με τους Amon Amarth αλλά δυστυχώς δεν θα περάσουν από τα μέρη μας για να τους δούμε με την ανανεωμένη τους μορφή. Ακολουθεί το tracklisting, το νέο single και τέλος το εξώφυλλο.

ØF KINGDØM AND CRØWN Track Listing:

1. SLAUGHTER THE MARTYR
2. CHØKE ØN THE ASHES ØF YØUR HATE
3. BECØME THE FIRESTØRM
4. ØVERDØSE
5. MY HANDS ARE EMPTY
6. UNHALLØWED
7. ASSIMILATE
8. KILL THY ENEMIES
9. NØ GØDS, NØ MASTERS
10. BLØØDSHØT
11. RØTTEN
12. TERMINUS
13. ARRØWS IN WØRDS FRØM THE SKY
14. EXTERØCEPTIØN*
15. ARRØWS IN WØRDS FRØM THE SKY (ACOUSTIC)*
*BONUS TRACKS on DIGIPAK and BOX SET edition.

Machine Head

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Red Hot Chili Peppers: Διπλός θρίαμβος στα charts

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ