O Ozzy ανέβηκε ξανά στη σκηνή για δύο τραγούδια
Music

O Ozzy ανέβηκε ξανά στη σκηνή για δύο τραγούδια

Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσία του στην τελετή λήξης των αγώνων της Κοινοπολιτείας, ο Ozzy Osbourne ανέβηκε ξανά στη σκηνή, αυτή τη φορά στο Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια της έναρξης της σεζόν για το NFL τραγούδησε στο ημίχρονο του αγώνα στο SoFi Stadium έχοντας μαζί τους, τους Andrew Watt, Chris Chaney και Tommy Clufetos.

Το πρώτο τραγούδι που έπαιξαν ήταν το ομώνυμο από το Patient Number 9 που κυκλοφορεί επίσημα σήμερα, ενώ λίγο μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Zakk Wylde για το Crazy Train.

Οι κινήσεις του ήταν εμφανώς περιορισμένες αφού τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει την τελευταία τριετία ο Ozzy είναι πάρα πολλά, όμως δείχνει να το προσπαθεί ενόψει της περιοδείας που είναι προγραμματισμένη για το 2023 και έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές.

Στο Patient Number 9 συμμετέχουν οι Jeff Beck, Zakk Wylde, Tony Iommi, Eric Clapton και Mike McCready. Την παραγωγή ανέλαβε ξανά ο Andrew Watt ενώ η μπάντα που πλαισιώνει τον Ozzy αποτελείται από τους Chad Smith, Robert Trujillo και Duff McKagan.


To HBO θα εξαφανίσει το λάθος στο House of the Dragon

Η στιγμή που ο Dave Grohl λύγισε πάνω στη σκηνή

Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ