Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι βίντεο-κλιπ από τους Muse
Music

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι βίντεο-κλιπ από τους Muse

Παρασκευή, 26 Αυγούστου και πλέον είναι επίσημα διαθέσιμο το νέο άλμπουμ των Muse. Η πρώτη δουλειά της μπάντας μετά από τέσσερα χρόνια, το Will of the People, τους βρίσκει σε τρομερή φόρμα, όπως είχαν δείξει τα τέσσερα single που προηγήθηκαν και ακούσαμε ζωντανά και στην εμφάνιση τους στην Ελλάδα και έρχεται να επιβεβαιωθεί τώρα που έχουμε ολόκληρο το άλμπουμ.

Οι Muse γιορτάζουν τον ερχομό του ένατου άλμπουμ τους, με βίντεο για όλα τα τραγούδια που δεν είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής. Έχουμε λοιπόν ένα official video για το You make me feel like it’s Halloween, τρία perforance video για τα Euphoria, Liberation και We are F*cking F*cked και δύο visualizer για τα Ghosts και Verona.

Στο Will of the People, οι Muse μοιάζουν να βρήκαν επιτέλους μετά από χρόνια τη χρυσή τομή ανάμεσα στους πειραματισμούς και σε όλα τα στυλ που έβαλαν στη μουσική τους κατά καιρούς, παρουσιάζοντας την πιο συμπαγή και γιατί όχι καλύτερη δουλειά τους μετά το Black Holes and Revelations. Υπερβολή; Μπορεί, όπως και να χει το άλμπουμ είναι εξαιρετικό.


Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!

H γυναίκα του James Hetfield επιβεβαιώνει το διαζύγιο

House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: