Νούμερο ένα στο ελληνικό chart το νέο άλμπουμ των Maneskin!
Music

Νούμερο ένα στο ελληνικό chart το νέο άλμπουμ των Maneskin!

H πρωτιά των Maneskin στην Eurovision πριν από περίπου δύο χρόνια ήταν μόνο η αρχή για τους Ιταλούς, που στο διάστημα που ακολούθησε γνώρισαν τεράστια επιτυχία με μία σειρά singles και έκαναν το πέρασμα και στη δύσκολη αγορά της Αμερικής.

Το γκελ που κάνει η μπάντα είναι μεγάλο και στην Ελλάδα και αυτό αποτυπώθηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στο chart πωλήσεων της εβδομάδας που πέρασε. Στις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του το νέο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο RUSH! ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή κάτι που στη χώρα μας δεν συμβαίνει συχνά με τις νέες κυκλοφορίες, αφού συνήθως η καταμέτρηση αργεί.

Οι Maneskin γιόρτασαν την κυκλοφορία του RUSH! με δύο εμφανίσεις σε δημοφιλείς εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης (Jimmy Falon, James Corden), ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το άλμπουμ πήγε στο νούμερο τρία των αγγλικών charts και στο 18 του billboard.

Το πιο δυνατό χαρτί της μπάντας παραμένει το streaming, αφού με πάνω από 27 εκατομμύρια εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο spotify είναι πάνω και από τους Metallica αλλά και τους Linkin Park που είναι τα «αφεντικά» στο χώρο του rock και του metal.

https://youtu.be/SJKC0ZdmDzg

O νέος Batman της DC δεν θα είναι πρωταγωνιστής στην πρώτη του ταινία!

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που ανακοίνωσε η DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ