Αν νομίζετε ότι μιλάτε με τον James Hetfield στο messenger... ΔΕΝ είναι o James Hetfield
Music

Αν νομίζετε ότι μιλάτε με τον James Hetfield στο messenger… ΔΕΝ είναι o James Hetfield

Ο James Hetfiled ξεκαθάρισε μέσα από ποστάρισμα του στις επίσημες σελίδες των Metallica, ότι δεν διατηρεί κανέναν λογαριασμό στα social media και ότι όποιος νομίζει ότι μιλάει μαζί του… δεν μιλάει μαζί του, αλλά με κάποιον απατεώνα.

Προφανώς και να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία ο frontman των Metallica σημαίνει ότι έχει εξαπατηθεί πολύς κόσμος από επιτήδειους που τον υποδύονται και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές περιπτώσεις αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματα της απάτης.

«Υπάρχουν άνθρωποι στο διαδίκτυο που έχουν πάρει την ταυτότητά μου, διαδίδοντας παραπληροφόρηση και έχουν προκαλέσει ζημιά σε άλλους ανθρώπους. Υπάρχουν απατεώνες και αρπακτικά εκεί έξω. Όλο αυτό είναι εκτός του ελέγχου μου, αλλά είναι στον έλεγχό σας με ποιον θα επιλέξετε να συνδεθείτε. Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί στα κοινωνικά δίκτυα και να προσέχετε με ποιον έρχεστε σε επαφή.

Για να είμαι ξεκάθαρος. ΔΕΝ έχω λογαριασμό σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, Instagram, κ.λπ. Η μόνη σύνδεση που έχω με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μέσω του επίσημου site των Metallica και των επίσημων κοινωνικών δικτύων της μπάντας. Εάν ακολουθείτε ή επικοινωνείτε με κάποιον που πιστεύετε ότι είμαι εγώ ή παρουσιάζεται ως «εγώ»
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά όσους έχουν εξαπατηθεί ή εξαπατούνται και ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό».


Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ντράμερ στους Foo Fighters

Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ