Νέο ντράμερ ανακοίνωσαν οι Paradise Lost
Music

Νέο ντράμερ ανακοίνωσαν οι Paradise Lost

Μπορεί τα τέσσερα βασικά μέλη των Paradise Lost να παραμένουν σταθερά στην μπάντα εδώ και 35 χρόνια όμως στη θέση του ντράμερ ένα θεματάκι το έχουν. Έτσι, σήμερα η μπάντα ανακοίνωσε ότι ο Guido Montanarini που τους βοήθησε στην περιοδεία του 2022 είναι πλέον σταθερό μέλος.

Έτσι γίνεται ο έκτος επίσημος ντράμερ του συγκροτήματος και όγδοος αν συνυπολογίσουμε και όσους βοήθησαν απλά σε συναυλίες. Ο Matthew Archer είχε τη θέση στο ξεκίνημα του συγκροτήματος και μέχρι το 1994, αμέσως μετά ανέλαβε ο Lee Morris που κρατάει και το ρεκόρ με μία δεκαετία, το 2004 και για τέσσερα χρόνια συνεργάστηκαν με τον Jeff Singer, τον οποίο διαδέχθηκε ο Adrian Erlandsson για έξι χρόνια και τέλος στο διάστημα 2015-2022, έπαιζαν με τον Waltteri Väyrynen.

Πριν καταλήξουν στον Erlandsson το 2009, ως session είχαν παίξει στις συναυλίες τους οι Mark Heron και Peter Damin. Συνήθως μία είδηση που αφορά τους Paradise Lost θα έκλεινε με το πότε θα τους δούμε στη χώρα μας, αλλά για φέτος προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός.

Πριν από μερικές εβδομάδες οι Nick Holmes και Greg Macintosh επέστρεψαν στις ηλεκτρονικές ημέρες του συγκροτήματος με το άλμπουμ των Host.


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

New Music Friday: Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ