Νεκρός στα 41 του ο τραγουδιστής των Black Dahlia Murder
Music

Νεκρός στα 41 του ο τραγουδιστής των Black Dahlia Murder

Μία μεγάλη απώλεια θρηνεί ο χώρος του extreme metal αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ο Trevor Strnad, τραγουδιστής των Black Dahlia Murder. Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η μπάντα με ποστάρισμα της στα social media που συνοδεύεται από μαύρο φόντο.

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Trevor Strnad. Πολυαγαπημένος γιος, αδερφός και ποιμένας των καλών στιγμών, αγαπήθηκε από όλους όσοι τον γνώρισαν. Μια κινούμενη εγκυκλοπαίδεια της μουσικής.

Ήταν ένας άνθρωπος που σε αγκάλιαζε, ένας δημιουργός και πραγματικά ένας από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές αυτού του κόσμου. Οι στίχοι του έδωσαν στον κόσμο ιστορίες και ξόρκια και φρίκη και ιδιοτροπία. Ήταν η ζωή του να είναι το δικό σου σόου»

Αν και δεν αναφέρεται η αιτία θανάτου, η μπάντα στο ποστάρισμα της μοιράστηκε το νούμερο της εθνικής γραμμής πρόληψης αυτοκτονιών.

Ο Trevor Strnad ήταν μαζί με τον Brian Eschbach τα μοναδικά ιδρυτικά μέλη που είχαν μείνει στους Black Dahlia Murder. Μαζί τους έβγαλε οκτώ άλμπουμ με πιο πρόσφατο το Verminous του 2020. Όλα τα άλμπουμ τους, εκτός από το ντεμπούτο, μπήκαν στα αμερικάνικα chart με το Ritual του 2011 να φτάνει στο νούμερο 31, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το είδος.


Netflix: Βάζει διαφημίσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο – Το πρώτο trailer

Πάρα πολλές εκπλήξεις στο setlist των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ