Νέα μπάντα-φωτιά από πρώην μέλη των Every Time i Die και τον Greg Puciato!
Music

Νέα μπάντα-φωτιά από πρώην μέλη των Every Time i Die και τον Greg Puciato!

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την ανακοίνωση της διάλυσης των Every Time i Die και τα τρία από τα μέλη της μπάντας έχουν έτοιμο το επόμενο βήμα τους που είναι βροντερό! Οι Jordan Buckley, Clayton Holyoak και Stephen Micciche ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον πρώην τραγουδιστή των Dillinger Escape Plan, Greg Puciato αλλά και τον κιθαρίστα των Fit For an Autpsy και βραβευμένο με grammy παραγωγό Will Putney, για τη δημιουργία των Better Lovers.

«Μια ομάδα έμπειρων και αληθινών μουσικών ενώθηκε και βρήκε το είδος της συντροφικότητας και της συγγένειας που συνήθως βρίσκεις μόνο μία φορά στη ζωή. Δεν το πολυσκέφτηκαν. Δεν έχασαν δευτερόλεπτο. Απλώς άφησαν το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυά τους σε κασέτα – όπως έκαναν πάντα. Οι Better Lovers εδραιώνουν τον πραγματικό δεσμό πέντε φίλων γύρω από ένα κοινό όραμα. Αυτό το όραμα είναι εξίσου ασυμβίβαστο, με οτιδήποτε έχουν κάνει μεμονωμένα, ωστόσο είναι εξευγενισμένο από την εμπειρία και τη δέσμευση για ένα κοινό μέλλον» αναφέρει η κοινή ανακοίνωση τους που συνοδεύει την κυκλοφορία του πρώτου single.

Ο τίτλος του πρώτου τραγουδιού που κυκλοφορούν είναι 30 under 13 και κινείται σε καταιγιστικούς ρυθμούς, με έναν Puciato να επιστρέφει στα πιο extreme φωνητικά μετά από καιρό, αφού στις προσωπικές του δουλειές κινήθηκε σε πιο alternative μονοπάτια. Μέσα στη χρονιά αναμένεται να έχουμε και την ολοκληρωμένη δουλειά τους.

Να σημειώσουμε ότι από το νέο σχήμα απουσιάζει ο κιθαρίστας των Every time i Die, Andy Williams, που αυτή την εποχή έχει αφοσιωθεί στην καριέρα τους pro wrestler στο AEW, αλλά οι υπόλοιποι έχουν δηλώσει ότι πόρτα παραμένει ανοιχτή όταν θα αποφασίσει να επιστρέψει στη μουσική. 

Αυτό είναι το πρώτο single των Better Lovers:


Το νέο άλμπουμ των Metallica είναι εδώ: Ακούστε το ολόκληρο!

O George RR Martin έχει ένα ακατόρθωτο πλάνο για όσα πρέπει να γράψει

Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά

Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ