Νέα Funko Pop για Dio, Pantera, Iron Maiden και Dee Snider
Music

Νέα Funko Pop για Dio, Pantera, Iron Maiden και Dee Snider

Ώρα να μεγαλώσει η συλλογή σας από Funko Pop αφού η εταιρεία ανακοίνωσε τέσσερις νέες εντυπωσιακές κυκλοφορίες. Για πρώτη φορά λοιπόν θα έχουμε φιγούρες του Ronnie James Dio, του Dee Snider αλλά και ένα ωραιότατο πακέτο με όλα τα μέλη των Pantera.

Επίσης έρχεται ένα ακόμα σετάκι με τον Eddie των Iron Maiden από τα Live After Death, Seventh Son, Nights of the Dead & Somewhere in Time. Και οι τέσσερις νέες φιγούρες λάμπουν στο σκοτάδι.

Η κυκλοφορία του αναμένεται για τα τέλη Φεβρουαρίου αλλά μπορείτε από τώρα να κάνετε προ-παραγγελία στο e-fantasy. H φιγούρα του Ronnie James Dio είναι διαθέσιμη εδώ, του Dee Snider εδώ και τέλος των Iron Maiden εδώ. Όσο για την τετράδα των Pantera μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο ευρωπαϊκό site της Funko για να έχετε ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα. Και αν δεν μπορείτε να περιμένετε τον Φεβρουάριο, αλλά θέλετε δωράκια ενόψει Χριστουγέννων δείτε όλα τα μουσικά Funko Pop με ένα κλικ εδώ.


Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain

Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ

Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ