Muse: Αυτό είναι το... παλαβό setlist που θα φέρουν και στην Ελλάδα
Music

Muse: Αυτό είναι το… παλαβό setlist που θα φέρουν και στην Ελλάδα

Η ευρωπαϊκή  περιοδεία των Muse ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου με μία headline εμφάνιση στο Rock am Ring της Γερμανίας που άνοιξε τις πύλες του ξανά μετά από τρία χρόνια.

Οι Muse θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ τον Αύγουστο και στην πρώτη τους εμφάνιση που αποτελεί δείγμα για το τι θα ακούσουμε και στην Ελλάδα στις 29 του μήνα, έπαιξαν τα τρία single που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά και το Kill or Be Killed που έκανε πρεμιέρα ζωντανά το βράδυ του Σαββάτου και θα αποτελέσει σίγουρα ένα από τα highlight της νέας δουλειάς.

Από εκεί και πέρα η μπάντα έπαιξε τέσσερα τραγούδια από το Black Holes and Revelations, αλλά οι εκπλήξεις ήρθαν με το The Gallery που είναι ένα instrumental από το Hullaballo Soundtrack αλλά και το Nishe που είναι επίσης instrumental και είχε κυκλοφορήσει ως b-side του Unintented το 1999. Άλλο ένα instrumental-εκπληξη είναι το Behold the Glove που είχε κυκλοφορήσει ο Matt Belamy την εποχή της περιοδείας για το Simulation Theory.

Το Citizen Erased και το Plug in Baby εκπροσωπούν το Origin Of Symmetry και τα Time is Running Out και Hysteria το Absolution. Η εμφάνιση τους κλείνει όπως πάντα με το Knights of Cydonia ένω κάνουν περάσματα με riff από τα τραγούδια των Black Sabbath, Slipknot και Rage Against the Machine.

Να τονίσουμε ότι στην έναρξη της συναυλία βγαίνουν με μάσκες για το Will of the People  (ίδιες με αυτές που εμφανίζονται στα νέα βίντεο τους), ενώ μία τέτοια τεράστια μάσκα δεσπόζει από ένα σημείο και μετά πάνω στη σκηνή.

Θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν θα υπάρξουν μικρές παραλλαγές αυτού του setlist ενόψει Ejekt Festival. Για πάνω από μία δεκαετία το Rock am Ring μεταδιδόταν σε live streaming παγκοσμίως και την επόμενη μέρα είχαμε πάντα επαγγελματικά βίντεο στο youtube, όμως φέτος την πατήσαμε, αφού το RTL που πήρε τα δικαιώματα έκανε το streaming διαθέσιμο μόνο στη Γερμανία και στο youtube κατεβάζει όλα τα βίντεο λόγω δικαιωμάτων. Συμβαίνουν αυτά.

muse


Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: