O Morello, o Shinoda και οι άλλοι: Οι δέκα καλύτερες συνεργασίες του Grandson
Music

O Morello, o Shinoda και οι άλλοι: Οι δέκα καλύτερες συνεργασίες του Grandson

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την πρώτη εμφάνιση του Grandson στην Ελλάδα, στις 21 Οκτωβρίου στο Gagarin. O Jordan Benjamin, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μπορεί να έχει μόνο δύο full length άλμπουμ στο ενεργητικό και αυτά μέσα στην τελευταία τριετία, όμως έχτισε την καριέρα του πολύ νωρίτερα, με μία σειρά από EP που σάρωσαν στο streaming, ενώ έχει στο ενεργητικό και πάρα πολλές συνεργασίες.

Και μάλιστα με μεγάλα ονόματα του rock, hip hop και alternative χώρου γενικότερα. Πίσω στο 2018 τον ακούσαμε στο πρώτο solo άλμπουμ του Mike Shinoda λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Chester Bennington, ενώ και ο Tom Morello τον κάλεσε να συμμετάσχει στην προσωπική δουλειά του το 2020.

H φήμη του έφτασε μέχρι και το Hollywood, αφού ο James Gunn που εμπλέκεται πάρα πολύ με τη μουσική στις ταινίες του, τον επέλεξε όχι για ένα, αλλά για δύο τραγούδια στο soundtrack του The Suicide Squad του 2021.

Η λίστα των συνεργασιών του περιλαμβάνει ακόμα ονόματα όπως, ο Steve Aoki, o Travis Barker και η Jessie Reyez, αλλά όταν ρωτήσαμε τον ίδιο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Roxx πριν από μερικές εβδομάδες, μας είπε ότι από όλα αυτά, η αγαπημένη του συνεργασία ήταν με την Kflay.

Ενόψει λοιπόν της συναυλίας του στο Gagarin (εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ), επιλέξαμε τις δέκα καλύτερες συνεργασίες του, ενώ κάποια από αυτά τα τραγούδια θα ακουστούν και ζωντανά στο Gagarin.

Mike Shinoda – Running From My Shadow feat. grandson

Tom Morello – Hold The Line (feat. grandson)

grandson, Vic Mensa, & Masked Wolf – Oh No!!!

grandson: Drop Dead (ft. Kesha & Travis Barker)

grandson & Jessie Reyez – Rain

Steve Aoki & grandson – KULT (ft. Jasiah)

grandson x K.Flay – Peaches

X Ambassadors, K.Flay, grandson – Zen

DE’WAYNE ft. grandson – GOOD MOOD

grandson x Moby Rich: Happy Pill


Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα το 2024!

Οι Judas Priest επέστρεψαν με… κρίση πανικού!

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: