Μια νέα εκδοχή του Comfortably Numb παρουσίασε ο Roger Waters
Music

Μια νέα εκδοχή του Comfortably Numb παρουσίασε ο Roger Waters

Το Comfortably Numb των Pink Floyd  αποκτά μία καινούργια εκδοχή από τον Roger Waters που το κυκλοφόρησε ως single. Το τραγούδι γράφτηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 συνεργασία με τον David Gilmour και μαζί με το Mother ήταν τα δύο τραγούδια του The Wall που δεν έδεναν με το υπόλοιπο concept του άλμπουμ.

Η τελική μορφή ήταν αποτέλεσμα μεγάλων… διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο εμβληματικές μορφές της μπάντας και μία από τις τελευταίες φορές που μπόρεσαν να συνεννοηθούν. Πάνω από 40 χρόνια μετά ο Waters παρουσιάζει τη νέα εκδοχή και εξηγεί τι είχε στο μυαλό του. Να πούμε πριν το ακούσετε ότι λείπουν τα δύο θρυλικά σόλο που θεωρούνται από τα καλύτερα όλων των εποχών.

«Πριν από το lockdown δούλευα σε ένα demo μιας νέας εκδοχής του Comfortably Numb που θα λειτουργούσε ως έναρξη για την περιοδεία μου. Το κατέβασα σε A Minor, για να το κάνω πιο σκοτεινό και αφαίρεσα τα σόλο, αλλά στο outro υπάρχει ένα συγκλονιστικά όμορφο φωνητικό σόλο από την Shanay Johnson. Το τραγούδι προορίζεται ως ένα μήνυμα αφύπνισης και μια γέφυρα προς ένα πιο ευγενικό μέλλον με περισσότερη κουβέντα με αγνώστους, είτε σε σε ένα μπαρ είτε απλώς στον δρόμο και λιγότερο σφαγές σε ένα ξένο πεδίο μάχης».


Ανακοίνωσαν μέχρι και Βουλγαρία οι Pantera

Αλλαγή-σοκ στην ηγεσία της Disney

Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ