Οι Metallica στέλνουν μήνυμα σε όσους το... παίζουν «Αληθινοί Οπαδοί»
Music

Οι Metallica στέλνουν μήνυμα σε όσους το… παίζουν «Αληθινοί Οπαδοί»

Όχι ότι τη χρειάζονταν, αλλά εδώ και μία εβδομάδα οι Metallica έχουν έξτρα δημοσιότητα μετά τη χρήση του Master of Puppets στο Stranger Things, σε μία σκηνή που ήδη έχει γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία.

Το τραγούδι βρίσκεται πολύ ψηλά στις λίστες του streaming παγκοσμίως και δεν αποκλείεται να μπει στο top 40 της Αγγλίας, κάτι που δεν έχουν καταφέρει από την εποχή που κυκλοφόρησε το The Day That Never Comes.

Υπάρχουν και αυτοί που νιώθουν την ανάγκη να δηλώσουν «αληθινοί» οπαδοί όχι σαν κι αυτούς που μπορεί να έμαθαν το συγκρότημα από τη σειρά του Netflix.  Σε ένα τέτοιο σχόλιο απάντησαν οι Metallica στο tiktok καλωσορίζοντας όλους τους νέους οπαδούς.

«ΟΛΟΙ είναι καλοδεχούμενοι στην οικογένεια των Metallica. Είτε είσαι οπαδός 40 ώρες ή 40 χρόνια, όλοι μοιραζόμαστε έναν δεσμό μέσω της μουσικής. Όλοι σας ξεκινήσατε από το σημείο μηδέν σε στιγμή του χρόνου. Αν κάποιος ανακάλυψε τώρα το Master of Puppets και του αρέσει πιθανότατα θα βρει κι άλλα πράγματα που θα του αρέσουν». 

metallica


Όλο το παρασκήνιο από τη χρησιμοποίηση του Master of Puppets στο Stranger Things

Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ