Matt Cameron και Chad Smith ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του Taylor Hawkins
Music

Matt Cameron και Chad Smith ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του Taylor Hawkins

To άρθρο του Rolling Stone για τις τελευταίες ημέρες του Taylor Hawkins έχει γίνει αντικείμενο μεγάλης συζήτησης, αφού μέσα από δηλώσεις ανθρώπων που τον ζούσαν από κοντά, παρουσιάζεται η εικόνα ενός ανθρώπου πολύ κουρασμένου από τους ρυθμούς των περιοδειών της μπάντας.  Τονίζεται μάλιστα ότι ο Taylor είχε συζητήσει το θέμα με τον Dave Grohl.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που μίλησαν στο περιοδικό ήταν ο Matt Cameron (Soundgarden, Pearl Jam) και ο Chad Smith (Red Hot Chili Peppers).

Και οι δύο με προσωπικές δηλώσεις τονίζουν ότι τα λεγόμενα τους χρησιμοποιήθηκαν για να φτιάξουν μία παραπλανητική ιστορία και ζητούν συγγνώμη από την οικογένεια του Taylor Hawkins και τους Foo Fighters.

«Όταν συμφώνησα να συμμετάσχω στο άρθρο του Rolling Stone για τον Taylor, υπέθεσα ότι θα αποτελούσε ένα tribute στη ζωή και την καριέρα του. Οι δηλώσεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν εντελώς out of context και έχτισαν ένα αφήγημα που δεν ήταν ο στόχος μου. Ο Taylor ήταν ένας καλός φίλος και τρομερός καλλιτέχνης. Μου λείπει. Έχω μόνο βαθιά αγάπη και σεβασμό για τον Taylor, τον Dave και την οικογένεια των Foo Fighters. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που συμμετείχα σε αυτή τη συνέντευξη και απολογούμαι που η συμμετοχή μου πλήγωσε αυτούς για τους οποίους έχω μόνο μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση» τονίζει ο Matt Cameron

Από την πλευρά του ο Chad Smith είχε να πει τα εξής: «Ο Taylor ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου και θα έκανα τα πάντα για την οικογένεια του. Μου ζητήθηκε από το Rolling Stone να μοιραστώ κάποιες αναμνήσεις από τον χρόνο που περάσαμε μαζί για κάτι που πίστευα ότι θα ήταν ένα tribute με αγάπη. H ιστορία που τελικά δημοσίευσαν ήταν εντελώς παραπλανητική και αν το ήξερα δεν θα συμμετείχα. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του και από τους μουσικούς φίλους του για τον πόνο που μπορεί να προκάλεσα. Μου λείπει ο Taylor κάθε μέρα». 

To Rolling Stone στο θέμα που δημοσίευσε τονίζει ότι τα μέλη της οικογένειας του Taylor Hawkins αλλά και τα μέλη της μπάντας αρνήθηκαν να μιλήσουν, ενώ εκπρόσωπος των Foo Fighters, διέψευσε και τη συνάντηση του Taylor με τον Dave Grohl, αλλά και την αναφορά που γίνεται στο θέμα για λιποθυμία του ντράμερ μέσα στο αεροπλάνο τον Δεκέμβριο.

O Taylor Hawkins έφυγε από τη ζωή στις 25 Μαρτίου, ενώ βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μπογκοτά της Κολομβίας λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη εμφάνιση τους σε φεστιβάλ. Η μπάντα ακύρωσε όλα τα πλάνα της για την χρονιά που διανύουμε και από τότε δεν έχει κάνει καμία επίσημη τοποθέτηση.


Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ