Μας συγχωρείτε για την ενόχληση αλλά ΠΑΛΙ κάτι συμβαίνει με τους Slipknot
Music

Μας συγχωρείτε για την ενόχληση αλλά ΠΑΛΙ κάτι συμβαίνει με τους Slipknot

Το 24ωρο που μας πέρασε, πρέπει να είναι το πιο γεμάτο στην ιστορία των Slipknot, με εξαίρεση μόνο τις ημέρες που ανακοινώνουν άλμπουμ. Τι έχει γίνει από χθες; Πάμε να τα δούμε από την αρχή με μία ανάσα.

Αρχικά είχαμε τον Jay Weinberg να παρουσιάζει τη νέα του μάσκα, στη συνέχεια o Clown ανακοίνωσε ότι λόγω οικογενειακού προβλήματος δεν θα συμμετάσχει στην περιοδεία, το βράδυ έγινε γνωστό το διαζύγιο τους με τον Craig Jones (η ανακοίνωση κατέβηκε από τα social media αργότερα), λίγη ώρα μετά ανέβηκαν στη σκηνή του Nova Rock και αμέσως μετά ανέβασαν μία φωτογραφία του νέου μέλους που ήταν μαζί τους στη σκηνή.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΔΩ. Και αυτό γιατί το μεσημέρι της Πέμπτης, με ένα σύντομο βίντεο μας έδωσαν ένα link που οδηγεί στη σελίδα youcantkillme.com.  Εκεί υπάρχει ένα βίντεο με τίτλο Death March που ηχητικά στηρίζεται στο intro του Aderrall, από το πρόσφατο άλμπουμ τους, ενώ βλέπουμε τα κεφάλια από κούκλες που έχουν πάνω γραμμένα τα ονόματα των μελών (εκτός του Crag Jones αλλά ούτε και του αντικαταστάτη) να εκρήγνυνται.

Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό; Είναι πιθανότατα η επιβεβαίωση της κυκλοφορίας του EP για το Aderrall, αφού είχε υπάρξει σχετική φημολογία πριν μερικές εβδομάδες και μάλιστα ένα από τα τραγούδια από το tracklisting που είχε διαρρεύσει είχε τον τίτλο Death March.

Λογικά θα μάθουμε σύντομα και θα λυθούν όλες οι απορίες.


Παράξενα πράγματα στους Slipknot

Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: