Mars Volta: Επέστρεψαν με νέο τραγούδι!
Music

Mars Volta: Επέστρεψαν με νέο τραγούδι!

Πάνω από μία δεκαετία πέρασε αλλά επιτέλους έχουμε στα χέρια μας νέο υλικό από τους Mars Volta. Η μπάντα που έχει κεντρικά πρόσωπα τους Omar Rodríguez-López και Cedric Bixler-Zavala έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο Blacklight Shine.

Όταν κλικάρετε το βίντεο και δείτε ότι έχει διάρκεια 11 λεπτά, μην τρομάξετε! Αν και το συγκρότημα έχει στο ρεπερτόριο τόσο μεγάλες συνθέσεις, το τραγούδι στην πραγματικότητα είναι περίπου τρία λεπτά και το υπόλοιπο βίντεο έχει… χορούς και τραγούδια.

Το τελευταίο άλμπουμ των Mars Volta με τίτλο Noctourniquet είχε κυκλοφορήσει το 2012 και στη συνέχεια ανάμεσα σε άλλα είχαμε την ενεργοποίηση των At The Drive-In. Λογικά μέσα στη χρονιά θα ακούσουμε ολόκληρο το νέο άλμπουμ τους. To νέο line-up συμπληρώνουν οι Eva Gardner (μπάσο) και ο Marcel Rodríguez-López (keyboards) που έχουν περάσει ξανά από το συγκρότημα και ο Willy Rodriguez Quiñones στα ντραμς..


Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ