Ο Mark Tremonti τραγουδάει Frank Sinatra!
Music

Ο Mark Tremonti τραγουδάει Frank Sinatra!

Το προηγούμενο διάστημα, ο Mark Tremonti μας είχε προϊδεάσει ότι θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο, αλλά το ότι θα τον βλέπαμε να τραγουδάει Frank Sinatra δεν το περιμέναμε σε καμία περίπτωση.  Ο κιθαρίστας των Alter Bridge που διατηρεί και σόλο σχήμα συνεργάζεται με μέλη της ορχήστρας του Sinatra και παρουσιάζουν διασκευές σε τραγούδια του, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα στην NDSS (για το σύνδρομο Down).

«Μια μέρα βρήκα ένα παλιό βίντεο του Sinatra να ερμηνεύει το The Song is You από το 1944. Με έκανε να μελετήσω την πορεία του και την καριέρα του και ήθελα να κάνω κάτι με αυτό. Όταν μάθαμε ότι η κόρη μας διαγνώστηκε με σύνδρομο Down, τα άστρα μπήκα στη θέση τους. Η εμμονή με τον Sinatra είχε λόγο» τονίζει ο Mark Tremonti.

Αυτό που ακολουθεί είναι το I’ve Got You Under My Skin με έναν Mark Tremonti εντελώς διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατροπή στην κούρσα για τα όσκαρ με νέο φαβορί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ