Maneskin: Αυτό είναι το νέο τους τραγούδι
Music

Maneskin: Αυτό είναι το νέο τους τραγούδι

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη νίκη των Maneskin των Eurovision και το συγκρότημα συνεχίζει τη σαρωτική του πορεία στα charts ολόκληρου το κόσμου. Με αφορμή τον τελικό της φετινής διοργάνωσης, οι Ιταλοί κυκλοφόρησαν ένα νέο single με το τίτλο Supermodel.

Θα το παρουσιάσουν μάλιστα στη σκηνή του τελικού το βράδυ του Σάββατου στο Τορίνο, όπου λογικά θα παίξουν και το τραγούδι που τους χάρισε την πρωτιά πέρυσι.  Το νέο τους τραγούδι έχει μια γεύση από Red Hot Chili Peppers στην κιθάρα και είναι σίγουρο ότι θα τους διατηρήσει στην επικαιρότητα μέχρι την επόμενη δουλειά τους που αναμένεται λογικά μέσα στη χρονιά.

H μεγαλύτερη επιτυχία των Maneskin είναι ότι κατάφεραν να κάνουν το μεγάλο βήμα στην Αμερική, όπου το φθινόπωρο έπαιξαν σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Tonight Show του Jimmy Fallon ενώ πρόσφατα ανέβηκαν και στη σκηνή του Coachella. Toν Αύγουστο θα παίξουν και στο Reading and Leeds Festival και μάλιστα σε μία από τις υψηλότερες θέσεις.

https://youtu.be/4aoxbeOM6LI

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!

Spinal Tap: Ανακοινώθηκε σίκουελ της θρυλικής ταινίας!

Τα «Φιλαράκια» φεύγουν από το Netflix

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: