Spinal Tap: Ανακοινώθηκε σίκουελ της θρυλικής ταινίας!
Movies

Spinal Tap: Ανακοινώθηκε σίκουελ της θρυλικής ταινίας!

To θρυλικό This is Spinal Tap επιστρέφει με σίκουελ! Η ανακοίνωση ήρθε από τον σκηνοθέτη της ορίτζιναλ ταινίας, Rob Reiner, που τρέχει το πρότζεκτ και θα εμφανιστεί ξανά στο ρόλο Martin “Marty” DeBergi.

Οι πρωταγωνιστές Michael McKean, Christopher Guest και Harry Shearer θα υποδυθούν ξανά τα μέλη της αγγλικής heavy metal μπάντας, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αναγκαστεί να βρεθεί ξανά στη σκηνή μετά τον θάνατο του μάνατζερ τους.

Ο στόχος είναι η ταινία να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024, για να συμπέσει με την επέτειο των 40 χρόνων. «Δύσκολα περνάει μία μέρα χωρίς κάποιος να μου αναφέρει την πιθανότητα ενός σίκουελ. Όλα αυτά τα χρόνια λέγαμε όχι. Μέχρι που σκεφτήκαμε την κατάλληλη ιδέα για να το κάνουμε. Θέλουμε να τιμήσουμε την πρώτη ταινία αλλά και να πάμε την ιστορία λίγο παρακάτω» δήλωσε ο Rob Reiner. H ταινία αναμένεται να έχει πολλούς guest star από τον χώρο της μουσικής χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα.


My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!

Τα «Φιλαράκια» φεύγουν από το Netflix

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Πάρα πολλές εκπλήξεις στο setlist των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ