O Machine Gun Kelly μετανιώνει για την κόντρα του με τον Corey Taylor
Music

O Machine Gun Kelly μετανιώνει για την κόντρα του με τον Corey Taylor

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Machine Gun Kelly και τον Corey Taylor τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε ήταν από τα πιο διασκεδαστικά θέματα των ημερών. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του, στο Riot Fest, ο MGK είχε ρίξει μπηχτές την ώρα που έπαιζαν σε άλλη σκηνή οι Slipknot, λέγοντας ότι ευτυχώς που δεν είναι 50 χρονών και αναγκασμένος να φοράει μία άσχημη μάσκα κάθε βράδυ.

Αυτό το σχόλιο ήταν απάντηση σε δήλωση του Corey Taylor πριν από περίπου έναν χρόνο, που με τη σειρά του είχε αφήσει υπονοούμενα για τον Machine Gun Kelly λέγοντας: «Σιχαίνομαι αυτούς που απέτυχαν στο ένα είδος και αποφάσισαν να το γυρίσουν στο rock. Αυτός που το κάνει ξέρει ποιος είναι».

Μέσω twitter o MGK το είχε συνεχίσει γράφοντας: «Πολύ παράξενο που όταν κάποιος με κράζει και απαντάω, ξαφνικά εγώ είμαι ο κακός τύπος. O Corey είχε ένα κουπλέ σε ένα τραγούδι του Tickets to my Downfall, αλλά ήταν κακό και δεν το χρησιμοποίησα. Τσαντίστηκε και έκραξε σε ένα περιοδικό το άλμπουμ που παραλίγο να συμμετάσχει. Οι ιστορίες δεν ισχύουν. Παραδεχτείτε απλά ότι είναι πικρόχολος». 

«Δεν μου αρέσει όταν κάποιος δημοσιοποιεί ιδιωτικά πράγματα σαν παιδί. Αυτό θα πω μόνο. Δεν έκανα το τραγούδι, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος προσπαθεί να γράψει για μένα. Τους είπα όχι» είχε απαντήσει με τη σειρά του ο Corey και η κόντρα είχε μερικά ακόμα επεισόδια αλλά πάνω κάτω αυτά ήταν τα σημαντικότερα.

Τώρα και μέσα από το ντοκιμαντέρ Life in Pink που είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα από το Disney Plus, ο Machine Gun Kelly εμφανίζεται μετανιωμένος για το θέμα και τις διαστάσεις που πήρε η κόντρα του με τον frontman των Slipknot.

«Θα μπορούσα να το έχω χειριστεί διαφορετικά. Μπορούσα απλά να σηκώσω το τηλέφωνο και να τον ρωτήσω ‘φίλε, γιατί το είπες αυτό’. Αντίθετα όμως φερθήκαμε γελοία». 


Όλο το παρασκήνιο από τη χρησιμοποίηση του Master of Puppets στο Stranger Things

Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ