Linkin Park: Ούτε περιοδεία, ούτε μουσική, ούτε άλμπουμ στον ορίζοντα
Music

Linkin Park: Ούτε περιοδεία, ούτε μουσική, ούτε άλμπουμ στον ορίζοντα

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο του Chester Bennington αλλά και από την τελευταία κυκλοφορία των Linkin Park που είχε έρθει λίγους μήνες πριν. Η μπάντα ανέβηκε ξανά στη σκηνή τον Οκτώβριο του 2017 για να τιμήσει τη μνήμη του frontman, αλλά από τότε δεν υπάρχει τίποτα νεότερο από αυτούς.

Το μέλλον τους παραμένει αβέβαιο και ο Mike Shinoda σε νέα του συνέντευξη φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα από πλευράς τους.

«Τα μόνα νέα που έχω για τους Linkin Park είναι ότι μιλάμε κάθε τόσο. Μιλάω με τα παιδιά ή με κάποια από τα παιδιά» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν περιοδείες, ούτε μουσική, ούτε άλμπουμ στο ορίζοντα. Δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά». 

Αν και πριν την πανδημία ακούγαμε ότι κάποια μέλη έχουν συναντηθεί στο στούντιο, η κατάσταση δεν μοιάζει και τόσο αισιόδοξη αυτή τη στιγμή που μιλάμε, με βάση τα όσα λέει ο Shinoda. «Κάθε φορά που κάποιος από εμάς λέει ή κάνει κάτι αρχίζει το hype και εμείς φροντίζουμε να λέμε ‘οχι, οχι, οχι’. Θα απογοητευτείτε, μην το κάνετε αυτό». 

O Mike Shinoda είναι δραστήριος όλο αυτό το διάστημα με solo κυκλοφορίες, όμως το θέμα των Linkin Park είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, αφού για να συνεχίσουν θα έπρεπε να βρεθεί κάποιος που θα πάρει τη θέση του Chester. Και δεν το λες και εύκολη υπόθεση αυτό.


Stranger Things: Πιο ακριβή από Game of Thrones και Mandalorian η 4η σεζόν

O Kirk Hammet έμεινε έκπληκτος που οι Metallica τον άφησαν να κυκλοφορήσει το EP!

Netflix: Οι λάθος επιλογές, η χαμηλή ποιότητα και η αίσθηση ότι δεν μπορεί να αποτύχει

Πέντε τραγούδια που ευχόμαστε να παίξουν οι Slipknot στο Release Athens


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ