O Lars Ulrich δεν ασχολείται πια με το πως ακούγονται τα ντραμς στα άλμπουμ των Metallica
Music

O Lars Ulrich δεν ασχολείται πια με το πως ακούγονται τα ντραμς στα άλμπουμ των Metallica

Αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του 72 Seasons, ήρθε η σειρά του Lars Ulrich για τη μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο site των Metallica. Hetfield, Hammet και Trujillo είχαν όλοι τους μιλήσει πολύ πριν βγει το άλμπουμ και το ακούσουμε όλοι μας, έτσι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα λέει ο ντράμερ της μπάντας έχοντας πλέον και την εμπειρία από την περιοδεία όπου πολλά από τα νέα τραγούδια έχουν ήδη ακουστεί ζωντανά.

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι τα όσα λέει για τον ήχο των ντραμς που διαχρονικά προκαλούσαν πολλές συζητήσεις. Τονίζει ότι η συνεργασία του με τον Greg Fildeman είναι εξαιρετική και πως πλέον δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το θέμα.

«Συνειδητοποιώ ακούγοντας παλιές συνεντεύξεις ότι μίλαγα πολύ για όλα τα τρελά πράγματα που κάναμε στο στούντιο. Για παράδειγμα ο ήχος των ντραμς. Παλιά ήταν πάντα ο ήχος των ντραμς. Καθόμουν με τον Fleming Rasmussen ή τον Bob Rock και τους έλεγα ότι πρέπει να ακούγονται έτσι ή αλλιώς ή κάντε αυτό, κάντε πιο δυνατά και πιο μεγάλα» είπε αρχικά ο Lars και συνέχισε.

«Στο Black Album περάσαμε πέντε ημέρες μετακινώντας τα υλικά ηχομόνωσης και περπατάγαμε μέσα στο δωμάτιο για να βρούμε ακριβώς το σημείο που το ταμπούρο θα ακούγεται 5% καλύτερο. Δεν νομίζω στο 72 Seasons να είχα έστω μία συζήτηση με τον Greg για το πως πρέπει να ακούγονται τα ντραμς. Κυριολεκτικά, ούτε μία.

Δεν σκέφτηκα σε κανένα σημείο τον ήχο που πρέπει να έχουν. Απλά είχα εμπιστοσύνη ότι θα ακούγονται όσο καλύτερα γίνεται και συγκεντρώθηκα περισσότερο στο παίξιμο μου». 

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Lars Ulrich εδώ.


Επιστροφή με νέο άλμπουμ και single από τους Green Day

Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού

Ο Robert Plant τραγούδησε το Stairway to Heaven μετά από 16 χρόνια

Όλες οι λεπτομέρειες για την αυτοβιογραφία του Serj Tankian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ