Ξεκίνησε με Linkin Park και το γύρισε σε Αργυρό στο Voice
Music

Ξεκίνησε με Linkin Park και το γύρισε σε Αργυρό στο Voice

O Πέτρος Παπαγιαννακόπουλος εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στα blind auditions του Voice στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ερμηνεύοντας το Numb των Linkin Park. H Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτοί που πάτησαν το κουμπί και γύρισαν τις καρέκλες του με στόχο να τον πάρουν στην ομάδα τους και όπως είπε ο ίδιος στα 14 χρόνια που τραγουδάει η βάση του είναι κυρίως το κλασικό ροκ.

Όταν του ζήτησε όμως η Έλενα Παπαρίζου να τραγουδήσει κάτι άλλο, ο Πέτρος είχε έτοιμο ένα ρεφρενάκι του Αργυρού και το μοιράστηκε με το κοινό και τους κριτές. Και η αλήθεια είναι ότι του πάει πιο πολύ σε σχέση με το Numb που τραγούδησε νωρίτερα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έσπευσε να δώσει εύσημα λέγοντας ότι η μουσική δεν έχει ταμπέλες και πως πρέπει να τραγουδάμε ό,τι νιώθουμε. Δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου και περιμένουμε από τον Αργυρό κάποια στιγμή αν νιώσει ότι ήρθε η ώρα να τραγουδήσει Rammstein να το κάνει. Ή Radiohead. Ή Offspring. Θα περιμένουμε.

Σε ροκ μονοπάτια κινήθηκε και ο γερμανός συνταξιούχος Wolfgang Schorer που τραγούδησε το Born to Be Wild. Ο 65χρονος, τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Voice της Γερμανίας, είπε να προσπαθήσει και εδώ και πέρασε στην επόμενη φάση επιλέγοντας την ομάδα του Σάκη Ρουβά.


O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ