Κανονικά πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Imagine Dragons παρά τη σφοδρή κακοκαιρία
Music

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Imagine Dragons παρά τη σφοδρή κακοκαιρία

Λίγο μετά τις 21.05 το βράδυ της Τετάρτης, οι Imagine Dragons βγήκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ για την προγραμματισμένη συναυλία τους. Οι συνθήκες όμως ανάγκασαν πολύ κόσμο να αποχωρήσει πριν την έναρξη, ενώ ήταν πάρα πολλοί αυτοί που επέλεξαν να μην πάνε τελικά στο χώρο διεξαγωγής, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί την Αττική.

Το μήνυμα του 112 που ήρθε λίγη ώρα πριν την έναρξη, δημιούργησε αμφιβολίες και αναστάτωση, όμως τελικά το συγκρότημα παίζει κανονικά, υπό βροχή. Ο τραγουδιστής της μπάντας είπε μάλιστα στο κοινό ότι «λίγη βροχή δεν θα μας σταματήσει».

Όπως είναι λογικό, οι εικόνες όλο το απόγευμα έδειχναν έναν χώρο γεμάτο λάσπες, όμως περίπου 90 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη, η διοργανώτρια εταιρεία, με ενημέρωση της στα social media, τόνιζε ότι το συγκρότημα είχε φτάσει στο ΟΑΚΑ και ήταν έτοιμο να παίξει.

Είναι κρίμα που λόγω της κακοκαιρίας χάλασε η εμπειρία για χιλιάδες κόσμου που περίμεναν πως και πως να δουν το συγκρότημα από κοντά και ας ελπίσουμε ότι δεν θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα.

Εικόνες από το ΟΑΚΑ λίγο νωρίτερα:


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

22 χρόνια Toxicity: To άλμπουμ των System of a Down που σημάδεψε μία ολόκληρη γενιά

Τατουάζ στο λαιμό έκανε ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις των Metallica ο James Hetfield

Δέκα συγκροτήματα που πρέπει να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ