Τατουάζ στο λαιμό έκανε ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις των Metallica ο James Hetfield
Music

Τατουάζ στο λαιμό έκανε ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις των Metallica ο James Hetfield

Με ένα τατουάζ στο λαιμό εμφανίστηκε ο James Hetfield στη δεύτερη συναυλία των Metallica στο SoFi Stadium την Κυριακή που μας πέρασε. Σιγά το νέο, θα πείτε αφού ο frontman της μπάντας έχει πολλά τατουάζ, αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν επέλεξε κάποιο μεγάλο κενό στην περιοδεία τους ή έστω το διάστημα ανάμεσα σε δύο πόλεις που είναι τουλάχιστον πέντε ημέρες, αλλά το 24ωρο που μεσολάβησε από την προηγούμενη συναυλία τους.

Το βράδυ της Παρασκευής όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο SoFi Stadium, όπως βλέπετε και στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας, το τατουάζ δεν υπάρχει. Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της μπάντα, όπως και αυτή από την Κυριακή που δείχνει το μεγάλο τατουάζ να κοσμεί τον λαιμό του James Hetfield.

Η φράση «Thy Will Not Mine Be Done» δεσπόζει στο τατουάζ και συνδέεται με τη χριστιανική πίστη. Δηλώνει ότι όσες προσπάθειες και αν κάνει κάποιος στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλει ο θεός. Η φράση αναφέρεται επίσης και με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς μέσα από το βιβλίο Daily Affirmations.

O frontman των Metallica είχε στο παρελθόν εξάρτηση από το αλκοόλ και το 2019 ήταν η τελευταία φορά που πέρασε από αποτοξίνωση. H M72 περιοδεία των Metallica, περιλαμβάνει άλλες επτά εμφανίσεις στην Αμερική μέχρι τον Νοέμβριο, ενώ το 2024 θα επιστρέψουν στην Ευρώπη για άλλες δέκα συναυλίες σε πέντε πόλεις.


Imagine Dragons: Οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα

Οι Metallica έσπασαν το ρεκόρ της Taylor Swift

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: