Οι Metallica έκαναν ρεκόρ σταδίου στο Λος Άντζελες πάνω από Taylor Swift και Weeknd
Music

Οι Metallica έκαναν ρεκόρ σταδίου στο Λος Άντζελες πάνω από Taylor Swift και Weeknd

H περιοδεία των Metallica για το 72 Seasons με δύο εμφανίσεις σε κάθε στάδιο και ξεχωριστό setlist, συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία στην Αμερική. Και πλέον έχουν στην κατοχή τους ένα μεγάλο ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει σύντομα.

Λίγες εβδομάδες μετά τις έξι σερί εμφανίσεις της Taylor Swift στο SoFi Stadium, το συγκρότημα έπαιξε εκεί την Παρασκευή και την Κυριακή που πέρασαν και όπως ανακοινώθηκαν έσπασαν το ρεκόρ προσέλευσης σε μία ημέρα με σχεδόν 80.000 εισιτήρια, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται σε ποια από τις δύο ημέρες έγινε το ρεκόρ.

To SoFi Stadium άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβριο του 2020, έχει κλειστή οροφή και όταν χρησιμοποιείται για αγώνες μπορεί να χωρέσει μέχρι 70.000 ανθρώπους. Φυσικά στις συναυλίες ο αριθμός αυτός αυξάνεται και από εκεί -μέχρι σήμερα- εκτός από την Taylor Swift και τους Metallica, έχουν περάσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως ο Weeknd, οι BTS, οι Rolling Stones, ο Bad Bunny και οι Red Hot Chili Peppers.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το περιοδικό Pollstar, που ειδικεύεται στην ανάλυση συναυλιών και περιοδειών, καταγράφοντας τα δεδομένα του πρώτου εξαμήνου του 2023 και με αφορμή τα όσα είχαν προγραμματιστεί τους επόμενους μήνες στην Αμερική, έγραφε τη δημιουργία ενός ξεχωριστού κλαμπ καλλιτεχνών, που έχουν απομακρυνθεί πολύ από τους υπόλοιπους και αποτελούν αυτό που αποκαλεί «Κλαμπ του δισεκατομμυρίου».

«Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων ανήκουν οι Taylor Swift, Metallica, Ed Sheeran, Beyoncé, Elton John, Billy Joel, Bruce Springsteen, Rolling Stones, U2, Coldplay, Harry Styles και μερικοί άλλοι. Είναι μια πολύ εκλεκτή ομάδα καλλιτεχνών που βρίσκονται στη… στρατόσφαιρα και ο κόσμος θέλει να τους βλέπει σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην οικονομία, η επιτυχία τους είναι σίγουρη» ανέφερε το δημοσίευμα.

H M72 περιοδεία των Metallica, περιλαμβάνει άλλες επτά εμφανίσεις στην Αμερική μέχρι τον Νοέμβριο, ενώ το 2024 θα επιστρέψουν στην Ευρώπη για άλλες δέκα συναυλίες σε πέντε πόλεις. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν υπάρχει στα πλάνα που ανακοινώθηκαν το Φθινόπωρο του 2022 και μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία, αλλά κατά 99,9999999% θα πεθάνει τελικά.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις sold-out εμφανίσεις στο SoFi Stadium.



Αυτές είναι οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Ο κόσμος του Rebel Moon αποκαλύπτεται στο Netflix

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: