Ξανά υποψήφιοι για το Rock and Roll Hall of Fame οι Iron Maiden
Music

Ξανά υποψήφιοι για το Rock and Roll Hall of Fame οι Iron Maiden

Η λίστα για τη νέα φουρνιά του Rock and Roll Hall of Fame ανακοινώθηκε σήμερα με συνολικά 14 ονόματα. Για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού είναι υποψήφιοι οι Iron Maiden που δεν μπήκαν το 2021 αν και δεν… ψήνονται ιδιαίτερα όπως έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ο Bruce Dickinson.

Ως συνήθως βλέπουμε πολλά ονόματα που δεν έχουμε καμία σχέση με τη rock μουσική, όπως η Missy Elliott και ο George Michael, η υποψηφιότητα Joy Division και New Order είναι κοινή, ενώ οι White Stripes είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι με το που συμπληρώθηκαν τα 25 χρόνια από το ντεμπούτο τους, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

H ψηφοφορία του κοινού έχει ήδη ξεκινήσει με διάρκεια έως και τις 28 Απριλίου και μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε με ένα κλικ εδώ. Οι τελικές επιλογές για είσοδο θα ανακοινωθούν τον Μάιο. Θυμίζουμε ότι τη χρονιά που μας πέρασε είδαμε την είσοδο των Judas Priest μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας από την ίδια την μπάντα που το ήθελε πολύ.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Kate Bush
Sheryl Crow
Missy Elliott
Iron Maiden
Joy Division/New Order
Cyndi Lauper
George Michael
Willie Nelson
Rage Against The Machine
Soundgarden
The Spinners
A Tribe Called Quest
The White Stripes
Warren Zevon


O νέος Batman της DC δεν θα είναι πρωταγωνιστής στην πρώτη του ταινία!

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που ανακοίνωσε η DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ