Ξανά στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι οι Iron Maiden
Music

Ξανά στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι οι Iron Maiden

Ενώ ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει και ξέρουμε από τώρα ότι οι Iron Maiden θα περιοδεύσουν ξανά στην Ευρώπη.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, το Wacken ανακοίνωσε ότι το συγκρότημα θα είναι ένας από τους headliners της επόμενης χρονιάς του φεστιβάλ που για πρώτη φορά θα είναι τετραήμερο στις αρχές του Αυγούστου.

Μαζί με τους Iron Maiden ανακοινώθηκαν πάνω από δέκα μπάντες ανάμεσα στις οποίες οι Megadeth, Dropkick Murphys, Jinjer, Deicide και Pentagram έτσι για να έχετε μια εικόνα.

Τι περιοδεία θα είναι αυτή όμως αφού η Legacy of the Beast τελειώνει οριστικά; Η λογική λέει ότι θα έχει περισσότερο Senjutsu, αν και φέτος άνοιγαν τις εμφανίσεις τους με τρία τραγούδια από το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν επίσης.

Η λογική λέει πάλι επίσης ότι δύσκολα θα παίξουν το άλμπουμ ολόκληρο όπως είχε πει ότι σκέφτονται κάποια στιγμή ο Bruce Dickinson, αφού δεν το λες και ιδανικό setlist για φεστιβάλ. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πάντως.

Τα εισιτήρια για το Wacken της επόμενης χρονιάς κυκλοφορούν σήμερα και αναμένεται σύντομα sold out ως συνήθως.

iron maiden


Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ