Ο King Diamond αγόρασε Corvette με τα δικαιώματα από το medley των Metallica
Music

Ο King Diamond αγόρασε Corvette με τα δικαιώματα από το medley των Metallica

To 1998 οι Metallica κυκλοφόρησαν το  Garage Inc. που περιελάμβανε ένα medley σε πέντε τραγούδια των Mercyful Fate. Και μπορεί το άλμπουμ να μην πήγε στο νούμερο ένα όπως οι προηγούμενες αλλά και όλες οι υπόλοιπες δουλειές τους, όμως ανέβηκε στο νούμερο 2 της Αμερικής και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει μόνο εκεί πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα.

Πολλά λεφτά δηλαδή. Και φυσικά αρκετά από αυτά πηγαίνουν σε δικαιώματα για τα τραγούδια που διασκεύασε η μπάντα, με τον King Diamond να δηλώνει ότι με την πρώτη επιταγή που πήρε αγόρασε μία Corvette.

«Όταν κυκλοφόρησε η διασκευή των Metallica τα πράγματα ήταν πολύ καλά. Αγόρασα μία Corvette με τα χρήματα. Δεν είχα τη δυνατότητα να την αγοράσω χωρίς αυτά τα λεφτά. Από τότε κάποιες φορές υπάρχουν έσοδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ζω από αυτά. Και με τους Volbeat είχα μία μικρή συμμετοχή σε τραγούδι που ήταν υποψήφιο για Grammy. Αλλά δεν μου πληρώνει το νοίκι ή κάτι παρόμοιο. Είναι οι δικές μας δουλειές που πάνε καλά όπως και οι περιοδείες» τόνισε ο King Diamond σε συνέντευξη του.


Iron Maiden: Περιοδεία στην Ευρώπη με Somewhere in Time και Senjutsu

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian

Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!

Rings of Power: Το debate για την πραγματική προέλευση των ορκ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ