Κέιτ Μπλάνσετ στη Μάργκοτ Ρόμπι: «Υπάρχει κανείς που ακούει όντως heavy metal»
Music

Κέιτ Μπλάνσετ στη Μάργκοτ Ρόμπι: «Υπάρχει κανείς που ακούει όντως heavy metal»

Καλεσμένες στην εκπομπή του Graham Norton στον BBC ήταν η Μάργκοτ Ρόμπι και η Κέιτ Μπλάνσετ, που προωθούν αυτή την εποχή τις νέες τους ταινίες και η κουβέντα πήγε στα μουσικά γούστα της Μάργκοτ, που έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι άκουγε Heavy Metal.

«Δεν θα έλεγα ότι ήμουν goth, πιο πολύ θα με χαρακτήριζα emo. Έβαφα τα μαλλιά μου μαύρα, τα έκοβα με ξυράφι και άκουγα μόνο heavy metal» απάντησε στον παρουσιαστή και τότε πετάχτηκε η Κέιτ Μπλάνσετ με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

«Υπάρχει κανείς που να ακούσει όντως heavy metal; Που να του αρέσει ειλικρινά» ρώτησε τη συνάδελφο της για να πάρει την απάντηση: «Μου άρεσε ειλικρινά, ακόμα μου αρέσει». «Μήπως σου αρέσουν και τα monstertrucks και άλλα τέτοια πράγματα» συνέχισε η Μπλάνσετ σε μία απόπειρα να γίνει μεγάλη εχθρός των οπαδών του heavy metal στο internet.

H Μάργκοτ Ρόμπι κατέληξε αναφέροντας ξανά μία συναυλία των Slipknοt στην Αυστραλία την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε σαπουνόπερα και δεν είχε κάνει ακόμα το βήμα για το hollywood. Είπε ότι την είχαν προσεγγίσει πολλοί άνθρωποι εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τη σειρά κάτι που της είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ναι Μάργκοτ, ναι, για τη σειρά και μόνο έδειχναν ενδιαφέρον. Όσο για την Κέιτ Μπλάνσετ, τι να πούμε, ενώ έχει παίξει στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών να μην ακούσει έστω Blind Guardian; Ντροπή.


Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ντράμερ στους Foo Fighters

Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ