Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή ο Κάρλος Σαντάνα
Music

Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή ο Κάρλος Σαντάνα

O Κάρλος Σαντάνα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ντιτρόιτ. Ο 74χρονος κιθαρίστας δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα  επείγοντα κοντινού νοσοκομείου.

Κατά την αποχώρησή του από τη συναυλία, ο μουσικός έδειχνε να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, χαιρετώντας τον κόσμο που ανταπέδωσε με ένα θερμό χειροκρότημα.

Λίγο αργότερα και μέσω facebook ο Κάρλος Σαντάνα ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του και τόνισε ότι είχε ξεχάσει να φάει και να πιει νερό πριν τη συναυλία κάτι  που του προκάλεσε την έντονη αδιαθεσία λόγω αφυδάτωσης.  Για λόγους ξεκούρασης και μόνο η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ, αναβλήθηκε.

Όπως φαίνεται και στο ακόλουθο βίντεο, ενώ η μπάντα έπαιζε κανονικά, ο Σαντάνα σταμάτησε, κατευθύνθηκε προς τα ντραμς, κοντοστάθηκε, κάθισε και έδειχνε να ζαλίζεται.


Όλο το παρασκήνιο από τη χρησιμοποίηση του Master of Puppets στο Stranger Things

Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ