Καταγγελίες για «στρατολόγηση» γυναικών για σεξουαλικές επαφές με τον τραγουδιστή των Rammstein
Music

Καταγγελίες για «στρατολόγηση» γυναικών για σεξουαλικές επαφές με τον τραγουδιστή των Rammstein

Πάρα πολλές καταγγελίες κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο internet για τη συμπεριφορά του Till Lindemann των Rammstein πριν αλλά και μετά από συναυλίες του συγκροτήματος. Πιο συγκεκριμένα οι καταγγελίες αναφέρουν ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του τραγουδιστή «στρατολογούσαν» γυναίκες με στόχο τη σεξουαλική επαφή μαζί του ενώ τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις τονίζεται ότι δεν υπήρχε συναίνεση, ενώ κάποιες ανέφεραν ότι ναρκώθηκαν.

Δημοσίευμα του γερμανικού site Tagesschau αναφέρει τα εξής: Περισσότερες από δώδεκα γυναίκες ανέφεραν πώς είχαν προσεγγιστεί από πολλά άτομα από το περιβάλλον του Lindemann, συχνά μέσω Instagram ή στις ίδιες τις συναυλίες, προκειμένου να έρθουν σε πάρτι μετά το σόου που διοργανώθηκαν ειδικά για τον Lindemann. Αυτό συνέβη σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, πάντα με παρόμοια διαδικασία.

Οι γυναίκες θα έπρεπε να είχαν στείλει φωτογραφίες τους εκ των προτέρων ή να τραβήχτηκαν φωτογραφίες και βίντεο επί τόπου. Οι γυναίκες κλήθηκαν εκ των προτέρων να ντυθούν ελκυστικά, να ντυθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Μια γυναίκα αναφέρει ότι ενημερώθηκε ξεκάθαρα ότι η πρόσβαση στη συναυλία και το πάρτι μετά το σόου είναι διαθέσιμη μόνο εάν υπάρχει ενδιαφέρον για σεξουαλική επαφή με τη Lindemann – και ότι η Lindemann, ο οποίος είναι τώρα 60 ετών, θέλει να παρευρεθούν μόνο πολύ νεαρές γυναίκες. Μερικές από τις γυναίκες δεν ρωτήθηκαν για την ηλικία τους, αν και τους προσφέρθηκαν δωρεάν αλκοόλ και παράνομα ναρκωτικά στα πάρτι.

Αρκετές από αυτές τις γυναίκες έχουν ορκιστεί ότι οι ιστορίες τους είναι αληθινές. Επιπλέον, πολλά screenshot από συνομιλίες WhatsApp και Instagram καθώς και φωτογραφίες τεκμηριώνουν τις δηλώσεις των γυναικών. Απαντώντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις της NDR και της SZ, ούτε ο Lindemann ούτε το μάνατζμεντ Rammstein σχολίασαν τους ισχυρισμούς. Οι άνθρωποι που ξεκίνησαν τις επαφές με τις γυναίκες δεν απάντησαν όταν ρωτήθηκαν.

Το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ το θέμα έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσει οι Rammstein με ανακοίνωση τους τονίζουν τα εξής:

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει εκνευρισμό και ερωτηματικά στο κοινό και κυρίως στους θαυμαστές μας. Οι καταγγελίες μας έπληξαν όλους πολύ σκληρά και τις παίρνουμε πολύ σοβαρά. Λέμε στους θαυμαστές μας: Είναι σημαντικό για εμάς να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς στις συναυλίες μας – μπροστά και πίσω από τη σκηνή.

Καταδικάζουμε κάθε είδους παράβαση και σας ζητάμε: Μην έχετε οποιαδήποτε προκατάληψη εναντίον εκείνων που έχουν κάνει ισχυρισμούς. Έχουν δικαίωμα στην άποψή σου.

Αλλά και εμείς, το συγκρότημα, έχουμε δικαίωμα – δηλαδή να μην είμαστε προκατειλημμένοι εναντίον μας.

Αυτά τα τραγούδια θα παίξουν οι Guns N’ Roses στην Ελλάδα

Αυτή είναι η δεκάλεπτη κορύφωση από το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Διπλή καταιγιστική επιστροφή από τους Code Orange

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: