Καρκίνο του μαστού έχει η Floor Jansen των Nightwish
Music

Καρκίνο του μαστού έχει η Floor Jansen των Nightwish

Τα δυσάρεστα νέα της διάγνωσης με καρκίνο του μαστού ανακοίνωσε την Τετάρτη η Floor Jansen. H τραγουδίστρια των Nightwish λέει ότι αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου και πως η πρόγνωση είναι καλή.

Αν και φυσικά όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα αφού η υγεία προέχει, η Floor λέει ότι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, θα είναι σε θέση να περιοδεύσει με τους Nightwish από τις 20 Νοεμβρίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της με όλες τις λεπτομέρειες:

Έχω καρκίνο του μαστού. Διαγνώστηκε πριν από 2 εβδομάδες και αύριο θα χειρουργηθώ για την αφαίρεση του όγκου. Η πρόγνωση είναι πολύ καλή! Φαίνεται να είναι ένας μη επιθετικός καρκίνος, ο οποίος  δεν έχει εξαπλωθεί. Θα κρατήσω το στήθος μου. Και θα είμαι απαλλαγμένη από τον καρκίνο (ελπίζουμε) μετά από αυτή τη χειρουργική επέμβαση, καθώς και μια τοπική θεραπεία ακτινοβολίας που θα πραγματοποιηθεί τρεις μήνες μετά από αυτήν την επέμβαση.

Θα μάθουμε περισσότερα μετά την επέμβαση για να δούμε αν αυτή η θετική πρόγνωση ισχύει. Η λέξη καρκίνος είναι σοκαριστική. Όλα όσα θεωρούσατε σημαντικά στη ζωή πριν από αυτή τη διάγνωση αλλάζουν ριζικά μέσα σε λίγα λεπτά. Τώρα θέλω απλώς να είμαι ξανά υγιής. Θέλω να δω την κόρη μου να γίνεται γυναίκα. Θέλω να ζήσω! Και το πιο τρομακτικό κομμάτι αυτής της διάγνωσης είναι ότι νόμιζα ότι ήμουν υγιής! Δεν ένιωσα τον καρκίνο, δεν ήξερα ότι υπήρχε μέχρι που, ως γυναίκα άνω των 40, πήγα σε τυπικό έλεγχο μαστογραφίας. Κάτι που προσφέρουν πολλές χώρες δωρεάν.

Αν δεν είχα πάει εκεί, ο όγκος θα είχε περάσει απαρατήρητος. Σε ένα χρόνο από τώρα αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ μεγαλύτερο. Η σκέψη αυτού με κάνει να μοιραστώ αυτήν την ιστορία μαζί σας. Η μαστογραφία σώζει ζωές! Είναι άβολο και μπορεί να νομίζετε ότι δεν θα έχετε κάτι στο στήθος σας ούτως ή άλλως, αλλά απλώς κάντε το!

Και για τους άντρες που διαβάζουν αυτό: υπενθυμίστε στη γυναίκα, τη φίλη, τη μητέρα, την αδερφή σας να πάνε να κάνουν έλεγχο. Ακόμη και χωρίς την πολυτέλεια που βιώνω ως δυτική γυναίκα με δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί οργανισμοί που προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με την αυτοανίχνευση εάν δεν έχετε πρόσβαση ή χρήματα για μια μαστογραφία.

Εάν μπορώ να σας εμπνεύσω να φροντίσετε καλά τον εαυτό σας, τότε κάτι καλό θα βγει από αυτή τη διάγνωση καρκίνου. Αν όλα πάνε όπως τα σχεδίασα, θα είμαι εγκαίρως έτοιμος για την ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Nightwish, που θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου! Και είμαι αισιόδοξη αφού η πρόγνωσή μου είναι καλή! Υπόσχομαι να φροντίζω καλά τον εαυτό μου.


Ποιος ήταν ο τεράστιος δράκος στο φινάλε του House of the Dragon

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU

Ο Χένρι Κάβιλ επέστρεψε και επίσημα στο ρόλο του Superman


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: