Οι καλύτερες στιγμές από την πρεμιέρα του Release Athens
Music

Οι καλύτερες στιγμές από την πρεμιέρα του Release Athens

To Release Athens άνοιξε την αυλαία του το βράδυ της Τετάρτης, με την παρουσία του κοινού να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, αφού πάνω από 12.000 θεατές έδωσαν το παρών για να υποδεχθούν ξανά στις χώρα μας μετά από 15 και 23 χρόνια αντίστοιχα τους Nightwish και τους In Flames.

H Πλατεία Νερού είχε φορέσει τα γιορτινά της και αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού ήταν από νωρίς στο χώρο, τιμώντας με την παρουσία του, τους δικούς μας Elysion που άνοιξαν την αυλαία του φεστιβάλ, αλλά και τους Insomnium που είχαν μάλιστα ως καλεσμένο έκπληξη τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ.

Μιας και ήταν η πρώτη μέρα, πρέπει να σημειώσουμε 2-3 πραγματάκια για το φεστιβάλ που κάθε χρόνο ανανεώνεται και μεγαλώνει. Η σκηνή είναι πλέον μεγαλύτερη των 60 μέτρων, ενώ η προσθήκη ειδικών συστημάτων συσκότισης (black box) κάνει ακόμα πιο επιβλητική την εικόνα της σκηνής στα μάτια των θεατών.

Το μεγαλύτερο upgrade του Release Athens είναι το ανανεωμένο και ολοκαίνουργιο ηχητικό σύστημα πλήρους ζώνης της διεθνούς φήμης L- acoustics K1 το οποίο αποτελείται από 64 καμπίνες που εξασφαλίζουν την ένταση και την ποιότητα σε όλο το φάσμα συχνοτήτων, παρέχοντας έτσι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Περισσότερα από 240 φωτιστικά σώματα και 250 τμ οθονών πλαισίωσαν την κεντρική σκηνή αλλά και στο μέσο της Πλατείας, πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show.

Μετά τις τεχνικές λεπτομέρειες, πάμε στο ζουμί και έχουμε για εσάς μπόλικο φωτογραφικό υλικό που επιμελήθηκε για το Roxx η Αναστασία Ζησοπούλου και φυσικά βιντεάκια με τις καλύτερες στιγμές. Το ραντεβού ανανεώνεται πλέον για τις 17 Ιουνίου με headliners της ημέρας τους Helloween. 

Νightwish


In Flames


Insomnium


Elysion



Παράξενα πράγματα στους Slipknot

Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ