James Hetfield: «Ατομικά, είμαστε μέτριοι στους Metallica»
Music

James Hetfield: «Ατομικά, είμαστε μέτριοι στους Metallica»

Κρίση ταπεινοφροσύνης από τον James Hetfield που μίλησε στο περιοδικό Cigar Aficionado για τη ζωή και την καριέρα του. «Ξέρω ότι ο καθένας ξεχωριστά είμαστε μέτριοι στα όργανα που παίζουμε, αλλά όταν μας βάζεις όλους μαζί κάτι ξεχωριστό συμβαίνει» είπε για τους Metallica και συνέχισε. «Φοβόμαστε να τζαμάρουμε με συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί πιστεύουμε ότι δεν το αξίζουμε. Δεν είμαστε σπουδαίοι μουσικοί». 

Για το πόσο έχει αλλάξει η αίσθηση που έχει πάνω στη σκηνή στο πέρασμα των χρόνων είχε να πει τα εξής: «Οι πρώτες συναυλίες ήταν πολύ δύσκολες για μένα, ήμουν πολύ ντροπαλός. Δεν ήθελα να μιλάω, άφηνα άλλους από την μπάντα να ανακοινώνουν το επόμενο τραγούδι. Τώρα νιώθω τόσο άνετα στη σκηνή, που είναι εντελώς περίεργο». 

Οι Metallica επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από επτά χρόνια. Το 72 Seasons κυκλοφορεί στις 14 Απρίλιου, ενώ η πρεμιέρα του θα γίνει στους κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο μία ημέρα νωρίτερα. Προβολές θα γίνουν και στην Ελλάδα, στα Village Cinemas και τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορούν ήδη.


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

New Music Friday: Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ