Ο Jack Black έφτιαξε τραγούδι για τον Αντετοκούνμπο σε συναυλία των Tenacious D
Music

Ο Jack Black έφτιαξε τραγούδι για τον Αντετοκούνμπο σε συναυλία των Tenacious D

Μεγάλος φαν του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται πως είναι ο Jack Black, αφού κατά τη διάρκεια συναυλίας των Tenacious D πριν λίγες ημέρες, ζήτησε από τη μπάντα να αυτοσχεδιάσει επί τόπου ένα τραγούδι για τον superstar του NBA.

«Ξέρετε πως εγώ κι ο Kage είμαστε φανατικοί οπαδοί των Lakers, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που γουστάρουμε να τον βλέπουμε ανεξάρτητα από την ομάδα που παίζει. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι απίθανος!» είπε αρχικά ο Black και ξεκίνησε το τραγούδι για τον Αντετοκούνμπο.

«Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, 1-2-3, Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo MVP…Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, yes it’s true… Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, we love you» ήταν οι στίχοι στα περίπου 15 δευτερόλεπτα που έπαιξαν αλλά όπως είπε χρειάζεται δουλειά ακόμα και σίγουρα θα φτιάξουν ένα κανονικό τραγούδι!

Οι Tenacious D ολοκληρώνουν αυτές τις μέρες τις εμφανίσεις τους και δουλεύουν ήδη πάνω σε νέο άλμπουμ, με τον Jack Black πρόσφατα να δηλώνει ότι δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό γιατί είναι πολύ… δυνατό!


House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

Rings of Power: Ποιος είναι ο «πατέρας» των ορκ;

Διέρρευσε δύο εβδομάδες νωρίτερα το άλμπουμ των Slipknot!

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ