Η ιστορία πίσω από τη συμμετοχή του γιου του Robert Trujillo στο Master of Puppets του Stranger Things
Music

Η ιστορία πίσω από τη συμμετοχή του γιου του Robert Trujillo στο Master of Puppets του Stranger Things

Ένα μεγάλο θέμα για τη χρησιμοποίηση του Master of Puppets στην 4η σεζόν του Stranger Things παρουσίασε το επίσημο site των Metallica και εκεί μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του γιου του Robert Trujillo στις έξτρα ηχογραφήσεις που χρειάστηκαν.

Αρχικά το θέμα εστιάζει στις συζητήσεις ανάμεσα στη μουσική επιμελήτρια του Stranger Things, Nora Felder και στην Hannah Davis που οι αρμοδιότητες στο μάνατζμεντ των Metallica εστιάζουν αποκλειστικά στο licensing των τραγουδιών του συγκροτήματος. Για το πως έγινε αυτή η επαφή μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο θέμα που γράψαμε εδώ.

Πάμε τώρα στον Tye Trujillo που από την πρώτη στιγμή μάθαμε ότι έκανε έξτρα ηχογραφήσεις για τις ανάγκες της σειράς.  Ο 17χρονος έχει ήδη προλάβει να αποκτήσει μεγάλη εμπειρία παίζοντας ζωντανά με τους Korn αλλά και τους Suicidal Tendencies ενώ όπως και να το κάνουμε αν ο πατέρας σου παίζει στους Metallica θα έχει πολλές ανοιχτές πόρτες στο χώρο γενικότερα.

Η πόρτα του Stranger Things δεν άνοιξε όμως λόγω του πατέρα του, όπως αποκαλύπτει ο Tye στις δηλώσεις που έκανε στο site των Metallica.

«Ένας από τους παραγωγούς της σειράς ο Randy Greiger είναι παντρεμένος με μία παλιά μου δασκάλα, τη Sona. Και αυτή θυμόταν ότι τότε είχα αρχίσει να ασχολούμαι πολύ με τη μουσική. Έψαχναν κάποιον που θα ηχογραφήσει αυτά τα σκέτα μέρη (σ.σ. aυτά που εμφανίζεται να παίζει ο Eddie Munson).

H Sona προσέγγισε την τωρινή μου δασκάλα και τη ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να παίξω επειδή ήξερε ότι έπαιζα μπάσο και όχι κιθάρα. Τους είπα ότι παίζω και τα δύο και θα το έκαναν ευχαρίστως. Μου έστειλαν τα μέρη που έπρεπε να προβάρω και άρχισα να τα μαθαίνω» λέει ο Tye Trujillo και στη συνέχεια αναλύει τη βοήθεια που του προσέφερε ο Kirk Hammet.

«Ο πατέρας μου ζήτησε από τον Kirk να με βοηθήσει και αυτός μου έστειλε βίντεο με τα σημεία που έπρεπε να μάθω. Στη αρχή μου φάνηκε βουνό αλλά τελικά τα βίντεο με βοήθησαν πολύ».

Και μη νομίζετε ότι όλα αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό. Όπως λέει ο Tye έκανε τις ηχογραφήσεις στα τέλη του Απρίλη, δύο μήνες πριν προβληθεί το επεισόδιο που έκανε πρεμιέρα την πρώτη μέρα του Ιουλίου.

Το Master of Puppets γνωρίζει μεγάλη άνοδο παγκoσμίως λόγω του Stranger Things και αναμένεται να κλείσει την εβδομάδα σε υψηλές θέσεις στα charts.


Iron Maiden: Οι οδηγίες για την είσοδο στο ΟΑΚΑ

Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ