Οι Iron Maiden καλύπτουν το υπόλοιπο ποσό για την επέμβαση του Paul Di Anno
Music

Οι Iron Maiden καλύπτουν το υπόλοιπο ποσό για την επέμβαση του Paul Di Anno

Μία πολύ ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο άνθρωπος που έτρεχε το crowdfunding για τις επεμβάσεις στα γόνατα, που χρειάζεται ο Paul Di Anno. Όπως ανακοίνωσε το ποσό που υπολειπόταν θα καλυφθεί από τους Iron Maiden!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να ανακοινώσω ότι η ομάδα των Iron Maiden συμφώνησε να καλύψει τα υπόλοιπα έξοδα για την επέμβαση του Paul Di Anno. Όχι μόνο είναι η καλύτερη μπάντα στον πλανήτη αλλά υποστηρίζονται από μία φανταστική και ευγενική ομάδα ανθρώπων. Ως αποτέλεσμα θα κλείσω την συγκέντρωση χρημάτων στις 21 Ιουνίου» τόνισε ο Kastro Pergjoni που είναι ο υπεύθυνος της pub Cart & Horses όπου και έκαναν τα πρώτα τους βήματα οι Iron Maiden, και τρέχει και τις καμπάνιες για τον Paul Di Anno.

Ο Di Anno βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στην Κροατία για να προετοιμαστεί για τις επεμβάσεις στα γόνατα. Έδωσε μάλιστα το παρών στην συναυλία των Iron Maiden στο Ζάγκρεμπ και συνάντησε στα παρασκήνια τον Steve Harris. Προφανώς και εκείνες οι μέρες ήταν καταλυτικές για να ενημερωθεί το συγκρότημα για την κατάσταση και να αναλάβει τα έξοδα.

https://youtu.be/XsLt4RlvQeQ


Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ