Ιερέας υποστηρίζει ότι πήγε για λίγο στην κόλαση και οι δαίμονες άκουγαν Rihanna
Music

Ιερέας υποστηρίζει ότι πήγε για λίγο στην κόλαση και οι δαίμονες άκουγαν Rihanna

Μία μαρτυρία που κλονίζει την πίστη εκατομμυρίων οπαδών της rock και metal μουσικής, κάνει ιερέας μέσα από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του tiktok. Όπως λέει ο Gerald Johnson από το Μίσιγκαν των Η.Π.Α., το 2016 υπέστη καρδιακή προσβολή και για λίγα λεπτά εγκατέλειψε αυτό τον κόσμο.

«Το πνεύμα μου έφυγε από σώμα μου. Νόμιζα ότι πήγαινα προς τα πάνω, γιατί πίστευα ότι είχα κάνει τόσο καλό σε αυτή τη ζωή και βοήθησα τόσους πολλούς ανθρώπους και πήρα τόσες πολλές αποφάσεις που ήταν στον δρόμο του θεού» είπε αρχικά ο ιερέας που μάλλον δεν τα είχε κάνει ΟΛΑ και τόσο καλά όπως πίστευε, γιατί τελικά πήγε προς τα κάτω.

«Αλλά αντί να πάω πάνω, πήγα κάτω. Πήγα κυριολεκτικά στο κέντρο της γης. Εκεί είναι η κόλαση. Είδα πράγματα που δεν θα ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Δεν μπορώ να τα περιγράψω ακριβώς και κάθε φορά που τα σκέφτομαι φορτίζομαι συναισθηματικά. Είδα έναν άντρα στα τέσσερα να καίγεται από την κορυφή ως τα νύχια. Είχε αλυσίδα στον λαιμό του και την κρατούσε ένας δαίμονας».

Και πάμε τώρα στο σημείο που μας ενδιαφέρει, αφού όπως αποκαλύπτει ο ιερέας, στην κόλαση η μουσική που ακούγεται δεν είναι Black Sabbath ή Slayer ή Behemoth ας πούμε, αφού αυτή θα έπρεπε να είναι η μουσική του διαβόλου. Οι δαίμονες λέει έβαζαν συνέχεια το Umbrella της Rihanna και το Don’t Worry Be Happy του Bobby McFerrin για να τιμωρήσουν αυτούς που ήταν εκεί.

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Κάθε στίχος σε κάθε τραγούδι είναι για να σε βασανίσει για το γεγονός ότι δεν λατρεύατε τον Θεό μέσω της μουσικής όταν ήσασταν στη Γη… επιλέξατε να λατρεύετε τον Σατανά επαναλαμβάνοντας τους στίχους που ενέπνευσε για να έρθει στη Γη».

@geraldajohnson_

My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward

♬ original sound – Gerald Johnson


Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ

To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του Cobra Kai

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: